Min første Cosplay camp

AF LUISE NATASJA HANSEN, COSPLAYER, ROLLESPILLER OG MEDARRANGØR PÅ FANTASMOS-CAMPS

Cosplay campen var min første fantasmos-camp. Både som deltager men også som arrangør. Til at starte med tvivlede jeg måske lidt, jeg var ikke 100% sikker på hvad det helt præcis var jeg gik ind til. Men jeg kom afsted og mødtes med de andre arrangører onsdag, for at gøre klar til campen. Jeg blev hentet af vores dejlige chauffør, og min tvivl blev hurtigt udslettet af folks imødekommenhed, og jeg følte mig hurtigt hjemme.

Jeg startede den første dag på campen med at stå for aktiviteten Cosplay-teater, hvor vi ud fra vores karakterer skulle arrangere et teater. Personligt syntes jeg at det gik rigtigt godt, selvom vi aldrig rigtig kom frem til et færdigt produkt. Men vi lærte hinanden at kende igennem grin, men også hvilke karakterer vi valgte at udtrykke os som.

Så var der også et lidt improviseret karaoke, inspireret af deltagerne selv. På trods af den hurtige beslutning om at lave det, blev det en succes. Folk sad og sang i kor til ”let it go” og andre sange. Så det at der var deltagere der i forvejen sad rundt om en computer og sang, inspirerede mig som arrangør til at tage det et skridt videre op til storskærm hvor folk kunne skiftes til at vælge sang.

Ellers blev min tid hovedsageligt brugt til at hjælpe til i køkkenet. Det lyder måske som en træls opgave. Men det var det på ingen måde, for med en ræv som kok bliver det aldrig kedeligt (se blogindlægget fra kokken, red.). Og så skal det siges at mine sushi skills gik fra level 0 til 10.

For mig personligt har campen været noget af det bedste jeg har været med til. Folk var helt enormt forskellige, men vi var sammen om en fælles interesse, nemlig cosplay og rollespil. Den sidste aften havde vi et helt fantastisk show, bestående af digte, sange og øøøh? Jeg er ikke helt sikker på hvad det var, men fedt var det. Men det bedste, i hvert fald for mig, var, da vi efter showet delte højdepunkter fra campen. Alt det jeg så tilbage på, med de dejligste mennesker og nogle helt fantastiske dage i de smukkeste omgivelser, overvældede mig så meget at jeg begyndte at græde. En del af mig græd over at det snart var slut og at jeg skulle sige farvel til nogle af de mest fantastiske mennesker, og en anden side af mig var bare så glad over at jeg har kunnet få så fantastisk et minde. Så alt i alt var det en helt fantastisk camp, og jeg kommer helt sikkert tilbage til sommer.

Luise N atasja Hansen går til daglig på HHX i Sønderborg

 

Se billeder fra Cosplay-Rollespilscampen i dette galleri.