Vil du med på Epos Rollespilscamp?

-Få en efterskole-smagsprøve i din ferie!

Epos rollespilscamp er for dig, der går i 7.-9. klasse, og som har lyst til at dyrke din interesse for rollespil – eller snuse til, om rollespil er noget for dig. Du er velkommen på campen også selvom du ikke går med overvejelser om, at blive elev på Epos. Du er OGSÅ velkommen selvom du er ‘genganger’ og tidligere har deltaget i en Epos-uge eller i en Epos Rollespilscamp. Inviter dine venner med! – Måske er rollespil også noget for dem…

Vær opmærksom på, at “Epos Rollespilscamp” er noget andet end en “Epos-uge”: Hvis du overvejer at blive elev på Epos det kommende skoleår, og du ikke tidligere har deltaget i en “Epos-uge” vil vi gerne have, at du deltager i en “Epos-uge” i stedet for i “Epos-rollespilscamp”.  Læs om vores forskellige typer events her. 

Hvornår er der Epos Rollespilscamp? 

I skoleåret 2024-25 afholder vi to Epos Rollespilscamps

  • Uge 7, 2025: 12/2 kl 15 -16/2 kl. 13.30. Tilmeld dig.  
  • Kristi Himmelfarts ferien 2025: 28/5 kl 20 – 1/6 kl. 13.30  (Tilmelding endnu ikke åbnet)

Hvad koster en Epos Rollespilscamp?
Campen koster 1785 kr. som dækker alle udgifter inkl. kost, logi, undervisning og aktiviteter.  

Hvad sker der på en Epos Rollespilscamp?
Hvad enten du er erfaren rollespiller, eller du ønsker at få din første smagsprøve på rollespil, så vil du på campen træne dine evner til at skabe episke fortællinger sammen med andre. Du vil prøve dig selv af i nye roller; du vil træne din evne til at improvisere; du vil lære at skabe intense og dramatiske scener samtidig med, at man tager hensyn til hinanden; og du vil lære, hvordan du spiller dine medspillere bedre. Du vil både få mulighed for at afprøve liverollespil og bordrollespil, og du vil kunne vælge mellem mange genrer: Fra episk fantasy til komedie til intenst drama til dunkelt vampire-rollespil. 

Under campen vil du også være med i fysiske aktiviteter, der giver dig sved på panden – vælg for eksempel mellem aktiviteter som just dance; levende counterstrike med nerf guns; ‘Jedi stikbold’; afslappende gåturssnak i skoven; Capture The Flag med rollespilsvåben og meget andet. 

Der vil også være tid til at slappe af med et brætspil eller deltage i tegnecafé, Tegn og Chill. Det kan også være du har lyst til selv at udbyde et rollespil eller en anden aktivitet? Hver dag er der ‘åbne blokke’ hvor både deltagere og arrangører kan byde ind med aktiviteter, som andre kan melde sig på.  

Hvordan er ”Epos Rollespilscamp” anderledes end en ”Epos-uge”? (En note til forældre)

”Epos Rollespilscamp” og ”Epos-uge” minder om hinanden på den måde, at begge events giver unge mulighed for at få en smagsprøve på Epos i deres ferie.

Men der er også nogle forskelle:

På en ‘Epos uge’ kommer du til at være en del af et lærings-rollespil, og får på den måde en meget konkret smagsprøve på, hvordan vi underviser på Epos. Det er en rigtig god ide at have prøvet dette, inden du tager den helt endelige beslutning om at gå på Epos.  -Og ugen er en god måde at møde nogle af de lærere og elever, du måske kommer til at dele et efterskoleår med.  

Hvis man som deltager har brug for lidt ekstra voksenstøtte for at klare flere døgn væk fra familien, eller hvis man er meget usikker på, om campen eller om Epos er ’noget for én’, så anbefaler vi, at man i første omgang tilmelder sig ’Epos-ugen’ (og ikke rollespilscampen), for på Epos-ugen vil vi gøre os ekstra umage med at følge op på den enkelte deltagers trivsel. Er du i tvivl? Så kontakt campleder Mathias Granum, mathias@efterskolen-epos.dk, 50 54 54 67.

Tilmeldingsfrist:
Senest to uger inden campens start. Campen fyldes op ‘først til mølle’.

Vil du vide mere?

Billeder fra tidligere Epos camps:


Campregler:

Søvn er godt for krop og sjæl. Derfor: Når du tilmelder dig er det en forudsætning, at du siger ‘ja’ til, at du overholder vores soveregler. På den måde sørger du for, at både du selv og andre kan få deres tiltrængte hvile:

  • Vær under dynen i nattøj og med alt elektronisk udstyr slukket når vi går godnatrunde.
  • Tal gerne afdæmpet med dine værelseskammerater efter godnatrunden, men besøg ikke andre værelser.

Andre regler:

  • Campen er 100% røgfri. Under hele ugen er det kun tilladt at indånde ren luft, uanset om man befinder sig på eller udenfor skolens område. Det er ok at medbringe nikotintyggegummi.
  • Campen er 100% alkoholfri.
  • Telefoner og andre elektroniske devices skal blive på værelset. Hvis du vælger at medbringe en computer, må du tage den ud af værelset, hvis du skal bruge den til en camp-aktivitet, du leder (f.eks. hvis du afholder et bordrollespil).  
  • På campen prioriterer vi aktiviteter, der foregår ansigt til ansigt. Derfor vil der ikke være computerspil eller anden elektronisk underholdning på campen. 

Maden på campen

Epos vægter bæredygtighed højt, og serverer mad der tager hensyn til miljø og klima. Maden vil være primært plantebaseret/vegetarisk, og der vil altid være forskellige ting at vælge imellem. Så man behøver ikke gå sulten fra bordet selv hvis der f.eks. er nogle få råvarer, man ikke kan lide eller tåle. Hvis deltageren har alvorlige fødevareallergier som ikke kan håndteres ved, at deltageren undgår at spise bestemte ting (f.eks. alvorlig peanutallergi), så kontakt camplederen i god tid inden campen.  

Hvornår får vi mere at vide?

Vi sender en infomail ud med deltagerliste, pakkeliste og andre praktiske oplysninger omkring to uger før campen. 

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål om campen er du velkommen til at kontakte campleder Mathias Granum,
tlf. 50 54 54 67 (ring kun i hverdage i tidsrummet 8-16)
mathias@efterskolen-epos.dk

Vi glæder os til at se dig på campen!


En film fra en tidligere camp vi har holdt på Epos: