Deadline for at søge om en hjælperplads er:

25. august 2024 – for camps i efterårsferien og vinterferien samt Nybyggerne d. 20-22 september 2024.

1. december 2024 – For Camp i Kristi Himmelfartsferien 2025 samt Nybyggerne 25-27 april og Nybyggerne Senior 7-9 juni, 2025. (Ansøgningsformularen åbner til oktober her på siden)

Læs mere om de forskellige camps og events her.

Arrangøransøgning, camps og Nybyggerne. Sept. 2024- feb. 2025

Her kan du søge om at blive medarrangør af camps og Nybyggerne i efteråret 2024 eller vinterferien 2025. (Ansøgningsformularen for resten af skoleåret kommer op her på siden til efteråret)

Formularen er for tidligere elever. Hvis du er NUVÆRENDE elev på Epos og gerne vil hjælpe til med Nybyggerne, skal du udfylde formularen på Viggo.
Som hjælper deltager du gratis og spiser gratis med på Epos. Desuden refunderer Epos din transport mod aflevering af bilag/kvitteringer.
Navn(Påkrævet)
Epoet på årgang(Påkrævet)
Hvilke events er du interesseret i at være medarrangør på?(Påkrævet)
Vi sørger for at du ikke kommer på to camps lige efter hinanden. Dvs. du komme ikke til at være hjælper BÅDE i første OG i anden halvdel af vinterferien, selv hvis du har ønsket begge (for det er for hårdt). Men du må meget gerne ØNSKE begge hvis du er ledig på begge tidspunkter. Du kan læse mere om de forskellige typer camps på Epos' hjemmeside. Bemærk at vi som noget nyt kun har én camp i efterårsferien. Det er fordi vi i stedet har valgt at flytte en Epos Rollespilscamp til Kristi Himmelfartsferien 2025.
Hvis du tilmelder dig et event forventer vi, at du kan være med fra start til slut
For Nybyggerne vil det betyde, at du ankommer fredag aften for at tage del i forberedelserne, og tager afsted søndag ved middagstid. For camps vil det typisk betyde, at du ankommer aftenen inden selve campen starter og er med til afrundsmøde som strækker sig nogle timer efter campen er slut.
Hvor mange af de fire events er du maximalt interesseret i at deltage i?

De næste spørgsmål handler om Nybyggerne - udfyld hvis relevant

Nybyggerne - hvilke funktioner er du især interesseret i?
Sæt gerne flere krydser
Her kan du f.eks. skrive, hvis der er specifikke roller du har særligt lyst til at byde ind på. F.eks. "Vil helst spille Stoiker"; "Vil gerne spille Vølven eller en anden rolle, der har in-game lærlinge".
Nybyggerne: Hjælp med at sprede ordet
Vil du hjælpe med at sprede ordet om dette spil?
Skriv f.eks. hvilken forening/hvilket forum du ville kunne sprede ordet i. Skriv også, hvis du allerede HAR været med til at sprede ordet om Nybyggerne.

De næste spørgsmål handler om Epos uger og Epos rollespilscamps - udfyld hvis relevant

Epos uger og camps - hvilke funktioner er du især interesseret i?
Forklaring: AKTIVITETSLEDERE er som udgangspunkt arrangører, som har god erfaring med at afholde bordrollespil eller andre aktiviteter. Aktivitetsledere får også køkkentjanser. KØKKENCREW har lidt flere køkkentjanser end aktivitetslederne, men som udgangspunkt ikke mere end 2 om dagen, og køkkencrew kan også afholde (eller deltage) i aktiviteter, men forventes ikke at være gamemaster. PRÆFEKTER er arrangører, som har et særligt blik for deltagernes trivsel. Du kan være præfekt uanset om du er køkkencrew eller aktivitetsleder. Sæt gerne flere krydser.
Beskriv dine erfaringer
Beskriv hvilke aktiviteter du kan byde ind med, og hvad din erfaring er. F.eks. "Jeg kan medbringe et Fastaval scenarie som hedder X. Jeg har afholdt det før." Eller "Jeg er til daglig GM for en fantasykampagne".

Tak for det! Husk at trykke på knappen herunder for at færdiggøre formularen. Du bliver ført til en bekræftelsesside og modtager også en bekræftelsesmail.