Events på Epos i skoleåret 2024-25

Måske har du lyst til at få en smagsprøve på efterskolelivet? Eller måske har du bare lyst til at dyrke din interesse for rollespil og episke universer, og møde nye venner? I begge tilfælde er du velkommen til at besøge Epos til et liverollespil, en camp eller en Epos-uge. 

På Epos afholder vi hvert år en række events, som gæster kan deltage i. Få et overblik over vores events her:

Lørdag d. 21. september 2024: Liverollespillet ‘Nybyggerne på Stormøen’.
-For dig der går i 5-9 klasse. Fra 7. klasse er eventet med overnatning. Læs mere.

Søndag. d. 29. september 2024: Efterskolernes Dag
Besøg Epos og få en rundvisning og en snak med lærere og elever

12.-16. oktober 2024: Epos-uge i efterårsferien.
Epos-ugen er for dig, der går i 7-9 klasse og går med seriøse overvejelser om at blive elev på Epos. I Epos-ugen vil du bl.a. opleve, hvordan vi kombinerer fagundervisning med rollespil: Få afprøvet, om vores måde at undervise på, er noget for dig! Vi beder alle kommende elever om at deltage i en Epos-uge inden de starter på Epos. Af hensyn til de begrænsede pladser, kan hver kommende elev som udgangspunkt kun deltage i ENTEN Epos-uge i uge 42 ELLER uge 7. Vi anbefaler at man deltager i Epos ugen i skoleåret umiddelbart inden man planlægger at starte på Epos. -På den måde kan du også møde en del af dem, du kommer til at gå på Epos med. Læs mere.

8.-12. februar 2025: Epos-uge i vinterferien.
Se beskrivelse af Epos-uge ovenfor. Læs mere.

12.-16. februar 2025: Epos rollespilscamp i vinterferien.
Epos rollespilscamp er for dig, der går i 7.-9. klasse, og som har lyst til at dyrke din interesse for rollespil – eller snuse til, om rollespil er noget for dig. Du er velkommen på campen også selvom du ikke går med overvejelser om, at blive elev på Epos. Du er OGSÅ velkommen selvom du er ‘genganger’ og tidligere har deltaget i en Epos-uge eller i en Epos Rollespilscamp.  Læs mere. 

25.-27. april 2025: Liverollespillet Nybyggerne på Stormøen
-Denne udgave af Nybyggerne er for dig, der går i 6-9 klasse, og denne gang overnatter alle deltagere fra fredag-søndag. Ankomst: Fredag kl 19. Hjemrejse: Søndag klokken ca. 13.  Læs mere.

28. maj-1. juni 2025: Epos Rollespilscamp i Kristi Himmelfartsferien
Se beskrivelse af Epos Rollespilscamp ovenfor. Læs mere. 

7-8 juni 2024 2024: “Nybyggerne senior”
Denne udgave af Nybyggerne er spillere fra 16 år op opefter samt nuværende Epos-elever.