Skriv dig op til Epos

Hvis man gerne vil gå på Efterskolen Epos, skal man følge disse tre trin:

Trin 1

Påbegynd indskrivningen til Efterskolen Epos ved at udfylde formularen ‘Skriv dig op, trin 1’. Dette er ikke bindende.. Dette er gratis og uforpligtende for begge parter.

Trin 2

Hvis I allerede nu føler jer ret sikre på, at Epos er den rette skole for jeres barn, så kan I reservere plads på Epos ved at indbetale indskrivningsgebyr på 1500 kr. og udfylde den udvidede indskrivningsformular: Skriv dig op, trin 2. (Af administrative grunde bliver vi nødt til at bede jer om at give os nogle af de samme informationer i begge formularer).

Trin 3

Tilmeld jer til en af vores camps! Vi beder alle potentielle elever deltage på en camp inden optagelse på Epos. Så kan de unge få en fornemmelse for Epos. Man bestemmer selv hvilken af vores camps man deltager i, og mange  af vores elever vælger at deltage i mere end én. Vi anbefaler særligt vores Epos camps i vinterferien og efterårsferien, da disse camps vil give det bedste indblik i livet på Epos. Det næste I skal gøre, er derfor at tilmelde jeres barn til en camp! (Klik på dette link for at læse mere om vores camps og tilmelde jer).

Først efter eleven har deltaget i en camp foretager vi den helt endelige bekræftelse af indskrivningen.

Har I hørt om Østerskov Efterskole?
Hvis I ikke er sikre på om Efterskolen Epos er det helt rigtige, henviser vi til vores gode søster-skole Østerskov Efterskole, som også underviser gennem leg og spil.

Er der ledige pladser til næste årgang, dvs. 2020/2021?

Opdatering 26/5 2020

Vi har stadig få pladser tilbage i 8. klasse og 9. klasse til det kommende skoleår, så skynd jer at udfylde skriv dig op trin 1 og trin 2 og skrive en mail til tue@efterskolen-epos.dk , hvis I vil have en chance for at jeres barn kan starte på skolen efter sommerferien. Når pladserne er fyldt, laver vi en venteliste efter ‘først til mølle’ princippet. For at komme på venteliste skal man gøre det samme som ovenfor.

Vi har nu fyldt begge vores 10. klasse, men det er stadigt muligt at skrive sig på venteliste, hvis der er nogle, der skulle springe til. Skriv til tue@efterskolen-epos.dk, hvis I er interesseret i at komme på venteliste til 10. klasse.