Skriv dig op til Epos

Hvis man gerne vil gå på Efterskolen Epos, skal man følge disse tre trin:

Trin 1

Påbegynd indskrivningen til Efterskolen Epos ved at læse om os på vores hjemmeside, og evt. følge os på facebook eller instagram.  Hvis I har spørgsmål så er I altid velkomne til at ringe (tlf. 50 30 41 81) eller skrive til os (kontor@efterskolen-epos.dk)

Trin 2

Når I føler jer sikre på, at Epos er den rette skole for jeres barn, så kan I reservere plads på Epos ved at indbetale indskrivningsgebyr på 1500 kr. og udfylde den udvidede indskrivningsformular: Skriv dig op, trin 2.

Trin 3

Tilmeld jer til en af vores camps! Vi beder alle potentielle elever deltage på en camp inden optagelse på Epos. Så kan de unge få en fornemmelse for Epos. Man bestemmer selv hvilken af vores camps man deltager i, og mange  af vores elever vælger at deltage i mere end én. Vi anbefaler særligt vores Epos camps i vinterferien og efterårsferien, da disse camps vil give det bedste indblik i livet på Epos. Det næste I skal gøre, er derfor at tilmelde jeres barn til en camp! (Klik på dette link for at læse mere om vores camps og tilmelde jer).

Har I hørt om Østerskov Efterskole?
Hvis I ikke er sikre på om Efterskolen Epos er det helt rigtige, henviser vi til vores gode søster-skole Østerskov Efterskole, som også underviser gennem leg og spil.