MEDARBEJDERE

Kasper Appel

- Forstander

Før Kasper i 2023 tiltrådte som forstander på Efterskolen Epos, arbejdede han i en årrække som leder af fritidsordningen på Ørestad Skole i København. Derudover har han længe været et kendt ansigt som arrangør og koordinator i det danske rollespilsmiljø, og har været aktiv i Rollespilsfabrikken (et stort frivilligt fællesskab for rollespillere) siden 2010.
Kasper danner par med Ida Marie, og sammen har de drengene Axel og Oscar.

Interesser: Liverollespil, bordrollespil, brætspil, og kunsten at bygge kostumer og props. Desuden har Kasper ligget top 10 på verdensranglisten i computerspillet i Wow.

Esben Bue Halskov

- Viceforstander, UU-vejleder

Esben (f. 1982) er uddannet lærer fra VIA University College i Aarhus. Under og umiddelbart efter sin uddannelse har Esben arbejdet som pædagog i fritids- og ungdomsklub med fokus på relationsarbejde omkring brætspil og computerspil. Det er også her interessen for legende læring er blevet vakt og hvorfor Efterskolen Epos var en naturlig udfordring at prøve kræfter med.

Rita Nielsen

- Forretningsfører

Rita Nielsen ( f. 1964) Uddannet kontorassistent ved Haderslev kommune, undervisnings- og kulturforvaltningen. Før Epos har hun blandt andet været sekretær i 12 år på en anden efterskole. Samtidig har hun i 10 år været ansat freelance af Efterskoleforeningen, hvor hun bl.a. har lavet kurser og ydet administrativ rådgivning for sekretærer og forstandere. Hun er en ildsjæl og har været engageret i rigtig mange foreninger de sidste 25 år. Hun går ikke af vejen for en god ide, men er også god til at strukturere, styre økonomi, personaleretslige forhold og overholde deadlines. Sønderjyde med stort S.

Bodil Weile

- Pædagog, valgfagslærer

Bodil Weile, (f. 1980) Bodil er uddannet på Seminariet i Haderslev. Hun har arbejdet med børn og deres familier i 16 år og brugt sin coach- og kommunikationsuddannelse til hjælpe familier i deres hverdag. Hun har deltaget i forskning på børneområdet og arbejdet tværfagligt med mange forskellige faggrupper. Hun er vild med teater og har selv stået på de skrå brædder og har instrueret flere musicals for børn. Både på job og i fritiden bruges der tid ved symaskine, hun har syet et utal af kostumer lige fra kamel til kriger!

Søren Knutzen

- Pædagog, valgfagslærer

Søren Knutzen (f. 1985), uddannet special- og socialpædagog fra University College Lillebælt i januar 2019. Har arbejdet med mennesker hele sit liv, lige fra medhjælper i ungdomsklubben i Fynshav og personlig hjælper i privat hjem til værkstedstilbud til mennesker med autisme og hjemmevejleder i et botilbud.

Har været trofast computernørd siden det hed Commodore64, og har nydt brætspil lige så længe. Opdagede Wargames og Dungeons & Dragons i 2018. Kan godt lide at spille guitar og synge lidt,- guitaren lyder som regel bedst.

Frederikke Johs Nielsen

- Matematik, AKT-team

Læreruddannet fra UC-syd i Haderslev, og før det uddannet herreskrædder.
Man kan altid komme til mig, hvis der er noget matematik der driller, et par bukser der skal lappes eller hvis dit hjerte skal lettes, men du kommer også bare hvis du har en dårlig joke du gerne vil have nogen til at grine af, jeg står klar.

Interesser: Gastronomi, udstoppede dyr, kreaprojekter og alle former for quizzer, gåder og brætspil.

Mathias Granum

- Camps, temaforløb, foto og PR

Mathias underviser i valgfaget ’rollespilsarrangøren’, og han står for at arrangere camps og events på Epos. Af ham kan du blandt andet lære, hvordan du designer et fedt liverollespil, og hvordan man får et stort event til at fungere –både i forhold til det praktiske og det kreative.
Mathias var i sin tid med til at grundlægge Epos. Han lægger gerne det rugbrødsarbejde der skal til for, at drømme kan blive til virkelighed.

Interesser: Kreativ skrivning, photoshop, skak, salsa, kårdefægtning, nørdede brætspil mm.    

Mads Lund

- Dansk, kreativ skrivning og teater

Mads Lund (f. 1980) er cand. mag. i litteratur og kulturel betydning. Har siden 2008 arbejdet som innovationskonsulent i den offentlige sektor. Blev ansat på Epos i 2015 og er en del af design teamet, som udvikler nye læringsrollespil til skolen.
Ved siden af arbejdet, er han en særdeles aktiv fortæller og forfatter. I 2017 udkom han med en novellesamling og i 2023 udkom hans første fantasyroman.
Interesser: Bord- og live rollespil, kreativ skrivning, (impro)-teater og brætspil.

Tue Thinggaard

- Engelsk, dansk, temaforløb

Har brugt noget af sit liv på at blive antropolog. Har brugt hele sit liv på at blive nørd.

Interesser: Rollespil, bræstspil, computerspil (..spil altså). Film/serier/bøger der omhandler livets tre vigtigste emner: Sci-fi, horror og fantasy.

Søren Long Erdmann Frantzen

- Engelsk, kulturfag

Søren Long Erdmann Frantzen (f. 1993). Cand.theol. i teologi fra Aarhus Universitet. Søren bruger sin fritid som frivillig i Røde Kors og leder sommerlejre for børn og unge. Derudover er han også foredragsholder i Søren Kierkegaard og eksistentialisme.

Når Søren ikke underviser, så spiller han brætspil, Warhammer eller taber i computerspil som; StarCraft, Total War eller Age of Empires. Er også erfaren bordrollespiller og dungeon master.

Anna Theresa Ebert Lauritsen

- Dansk, tysk, temaforløb

Anna overbeviste Aarhus Universitet om at lade hende forske i fantasylitteratur, mens hun studerede dansk og tysk. Hun har selv erfaring som fantasyforfatter og er særligt glad for at dykke ned i genrens opfundne sprog.

Interesser: Litteratur, skrivning, conlanging, bordrollespil og sport

Mads Kærgaard Kristensen

- Engelsk, kulturfag

Mads “Kærgaard” Kristensen ( f. 1980) har efter en lang rejse rundt omkring i uddannelsessystem, uddannet sig i Middelalder- og Renæssancearkologi fra Aarhus universitet, med speciale i vikingetid og vikingetidens bebyggelse. Kærgaard har blandt andet arbejdet en del år som “viking” på Bork Vikingehavn.
Fritiden bruges på at træne kampsport, hvor specielt vikingekampen fylder meget.

Jonathan Birk Rasmussen

- Biologi, geografi, fysik/kemi, temaforløb

Natur-, teknik-, og kreanørd der valgte at uddanne sig som biolog fra SDU OG AU, og sidenhen Naturvejleder.

Interesser; 3D print, miniature spil, brugbar natur, genbrug og bæredygtighed.

Sune Axelsen

- Køkkenleder

Sune Axelsen (f. 1988). Udlært i 2011, ved restaurant Bind i Sønderhav. Har prøvet lidt af hvert, og har i sin tid som kok været volontør på en 3-stjernet Michelin restaurant i Østrig. Sune har bl.a. været selvstændig med en cafe inde på gågaden i Sønderborg, og har været hotelmaneger på Als. Inden Sune kom til Epos var han køkkenchef på Hotel Europa / Fox And Hounds / Atrox i Aabenraa.
Sune er gift med Pernille og har 2 børn, Terese og Magnus.

Isabel Jane Nielsen

- Køkken

Rosaly Carolino Autor

- Køkken

Roland Nissen

- Idræt, Tysk

Er uddannet i Idræt og Sundhed på SDU Odense. Kæmpe sportsnørd og fantasy nørd.
Interesser: Computerspil, Magic: the Gathering og bordrollespil.
Bor i Fynshav med kone og 3 børn.

 

Vivian Boutrup

- Kontorassistent

Vivian er uddannet kontorassistent ved Broager kommune, social- & sundhedsforvaltningen.

Har efterfølgende arbejdet 29 år med økonomi og flyttet rundt på tal, så hendes alias er “Master of Coin”.
I sin fritid dyrker hun løb og lange gåture i den fantastiske natur der er omkring os. Er også vild med slå knuder på mig selv i form af yoga.

Kim Fischer

- Pedel

Uddannet radiomekaniker, og har arbejdet med alt lige fra fjernsyn til høreapparater. Kim er Handyman med stort H. 

Interesser: Teknik, fodbold, badminton, løb, børn og børnebørn.

Niels Arne Nielsen

- Pedel

Niels Arne har inden Epos arbejdet som både selvstændig landmand og som tekniker på industrivirksomheden Danfoss. Hvis der er noget, Niels Arne ikke kan fikse, så er det ikke værd at fikse…

Lone Lyck

- Rengøring og forefaldende opgaver

Uddannet – kontorassistent ved Sønderborg politi (1982-1985). Efterfølgende ansat ved post Danmark i 33 år, hvor jeg opfyldte ‘ i regn og slud, skal posten ud’😀, på cykel og i bil .
Gift og har 3 voksne børn, og 2 børnebørn .
Interesser: Fitness, familie, have og blomster.