MEDARBEJDERE

Mathias Granum

- Forstander

Mathias Granum (f. 1981), cand. mag. i musikterapi. Har været lærer på Vester Thorup Efterskole hvor han grundlagde det, der senere blev kendt som Fantasmos Rollespilscamps. Har desuden været projektleder i Dansk Flygtningehjælp, og har undervist medarbejdergrupper i emner som pædagogik, kommunikation og samarbejde.

Mathias er sammen med sin partner Alea Moreno initiativtager til Efterskolen Epos. Inspirationen kom en filosofisk nytårsaften hvor de tillod sig selv at stille det store spørgsmål: Hvad vil vi allerhelst bruge de næste 20 år af vores liv på? Han er en person, der ikke går af vejen for at hive et par år ud af kalenderen for at gøre det rugbrødsarbejde der skal til for, at drømme kan blive til virkelighed.


Tue Thinggaard

- Viceforstander

Tue Thinggaard (f.1977). Cand.mag i etnografi og antropologi. Arbejdede fra 2012 på Aalborg Universitet med at undervise og vejlede på det nye studie teknoantropologi. Har også beskæftiget sig med den mere tingslige side af kultur gennem hans arbejde på De Etnografiske Samlinger hos Moesgård Museum. Han har lavet antropologisk feltarbejde på så eksotiske lokaliteter som rollespilsklubber, blå kors, internetcaféer og vindblæste øer ud for den irske vestkyst. Hans primære erfaring i at arbejde med unge mennesker har han fået gennem 7 år som leder i FDF. Har siden 1989 (ca.) arbejdet med at udvikle sine rollespilskompetencer – det startede med Sværd & Trolddoms: ”Lav dine egne eventyr”. Den dag i dag holder han stadig fast på, at hans evner i terningekast er uovertrufne – dette medførte at han på hans ansøgning til stillingen som lærer på Epos skrev: ”Min d12 mod din d20? Du taber!” En påstand der ikke blev efterprøvet… 


Esben Wilstrup

- Inklusionsleder

Esben Wilstrup (f. 1982). Psykolog, rollespiller og legesyg aktivist. Esben har brugt de sidste 10 år på at forstå, hvorfor så urimeligt mange børn (og voksne) har det svært – og hvad der skal til, for at vi kan forvandle vores skoler og institutioner til læringsfællesskaber, hvor vi kan lære og udvikle os lige så stærkt, som i de første år af vores liv. Det har fået ham til at nørde pædagogik, udviklingspsykologi, læringsteori, folkeskolens historie, læringsspil, improvisationsteater, sprogfilosofi og kulturaktivisme i Aarhus, Sydney og New York. Undervejs har han opdaget, at undren, leg og fællesskab er det bedste, vi har, når det kommer til at skabe læring og udvikling. Gennem sit arbejde som bl.a. lærer, PPR-psykolog, og som selvstændig konsulent (for bl.a. Undervisningsministeriet) har Esben undervist og vejledt elever, undervisere, pædagogisk personale og ledere i hele landet.

Esben brænder for at skabe undren, leg og fællesskab.


Rita Nielsen

- Forretningsfører

Rita Nielsen ( f. 1964) Uddannet kontorassistent ved Haderslev kommune, undervisnings- og kulturforvaltningen. Har bl.a. arbejdet ved 2 forskellige kommuner og på 2 daghøjskoler. Det har altid været kontorjobs, der relaterede sig til børn og unge eller socialt udsatte voksne. De sidste 12 år har hun været sekretær på en anden efterskole, der har eksisteret i over 60 år. Samtidig har hun i 10 år været ansat freelance af Efterskoleforeningen, hvor hun bl.a. har lavet kurser og ydet administrativ rådgivning for sekretærer/forstandere. Hun er en ildsjæl og har været engageret i rigtig mange foreninger de sidste 25 år. Hun går ikke af vejen for en god ide, men er også god til at strukturere, styre økonomi, personaleretslige forhold og overholde deadlines. Sønderjyde med stort S.


Esben Bue Halskov

- Matematik, UU-vejleder

Esben (f. 1982) er uddannet lærer fra VIA University College i Aarhus. Under og umiddelbart efter sin uddannelse har Esben arbejdet som pædagog i fritids- og ungdomsklub med fokus på relationsarbejde omkring brætspil og computerspil. Det er også her interessen for legende læring er blevet vakt og hvorfor Efterskolen Epos var en naturlig udfordring at prøve kræfter med.


Mads Lund

- Dansk

Mads Lund (f. 1980) er cand. mag. i litteratur og kulturel betydning. Har siden 2008 arbejdet som innovationskonsulent i den offentlige sektor. Her har han prøvet kræfter med både region, kommune og det sociale arbejde, hvor tiden er gået med organisations- og metodeudvikling.
Ved siden af arbejdet, er han en særdeles aktiv fortæller; han fortæller historier i både ind- og udland. Har turneret rundt i landet med tre større fortælleforestillinger, som han selv har skrevet.
Begyndte at undervise i rollespil i ungdomsskolen, da han var 15 år gammel. Underviser i fortælling og narratologi på Syddansk universitet, højskoler og efterskoler.


Katrine Palsgård Lundstrøm

- Matematik

Katrine Lundstrøm (f.1982) BA i Dramaturgi og Museologiske studier. Efter en god tid i folkeskolen lokkede Epos med muligheden for målrettet fælles arbejde for at gøre de svære skolefag legende lette for vore elever – umuligt at modstå! Katrine er mor til to, og på Epos regerer hun med kugleramme og lommeregner matematiklokalet – når ikke hun fristes af symaskinen og kostumelokalet.


Lotte Bobzin

- Inklusion

(f. 1973) Pædagog med speciale inden for udsatte familier. Hun har arbejdet i daginstitutioner, folkeskole, ungdomsskole, boligsocialt og som mentor for udfordrede unge og deres familie. Lotte er en naturnørd og elsker at bruge naturen som et læringsrum. Hun har både smagt stegte bænkebiddere og levende melorme. Lotte er lokal og bor i Fynshav sammen med mand og to teenage drenge samt en håndfuld dyr.


Rasmus Overgaard Jensen

- Historie, religion

Rasmus Overgaard Jensen (f. 1987). Er uddannet Cand. Mag. i Anvendt filosofi, med en bachelor i historie. Har altid været en legende sjæl, der med en eftertænksomhed (distræthed) har undret sig over verden. Rasmus har siden barnsben deltaget aktivt i frivilligt foreningsliv i form af FDF og live rollespil, og har både været leder for børn og unge, og lavet arrangørarbejde for større rollespils- arrangementer. Derudover har han arbejdet på den sociale skadestue i Aalborg. I det daglige dyrker han det finurlige, smil og lidt digteri.


Nynne Søs Rasmussen

- Engelsk, dansk

Nynne Søs Rasmussen (f. 1986) er uddannet sociolog fra Københavns Universitet. Da hun fik et årsvikariat på et teknisk gymnasium, som underviser i samfundsfag, opdagede Nynne, at hun simpelthen blev nødt til at leve af at undervise. Siden 2015 har hun undervist i folkeskolen, og læst til meritlærer med linjefag i dansk og engelsk om aftenen. Nynne har stor erfaring med at designe og afvikle læringsrollespil igennem sit mangeårige freelancearbejde for firmaet Rollespilsakademiet. I sin fritid er Nynne en passioneret rollespiller, der spiller alt fra traditionelt bordrollespil til mere eksperimenterende liverollespil i både ind- og udland. Gladest er hun måske, når hun får lov til at slå sig løs som benhård kriger på slagmarken med sin trofaste tohåndshammer iført fuld pladerustning.


Martin Kindberg

- Naturfag

Martin Kindberg. 1987, Har en kandidatgrad i biologi fra SDU Odense, og har en stor interesse for biologi, teknologi, furry, videnskab, rollespil og natur generelt. Har arbejdet som underviser på VUC over flere perioder, samt været naturvejleder på Limfjordsmuseet af flere gange.


Fie Huusfeldt

- Dansk, inklusion

Fie Huusfeldt (f. 1988) er uddannet folkeskolelærer fra Frederiksberg Seminarium og cand. mag i Lifelong Learning fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

Fie er undervisningsblæksprutte og er altid på jagt efter nye måder hvorigennem vi kan blive klogere på hinanden og verden. Hendes nysgerrighed har blandt andet taget hende omkring jobs som kulturguide i Københavns Kommune, underviser ved Jyllandsposten samt ved organisationen Lær for livet.

Ved siden at sin lærergerning er Fie forfatter med en række små udgivelser bag sig, hun har taget afgang fra Hekseskolen samt Talentskolen i Næstved.

Når Fie ikke underviser på Epos, er hun skriveunderviser ved Forfatterskolen i Aabenraa og Sønderborg Ungdomsskole.


Jeppe Nybo Jørgensen

- Engelsk, samfundsfag

Jeppe Nybo Jørgensen (f. 1977) er uddannet cand. mag. i samfundsfag og historie fra Aarhus Universitet. Har arbejdet tolv år ved Aarhus Brandvæsen, både som brandmand i udrykningsstyrken og som underviser i uddannelsesafdelingen. Herigennem havde han sin vante gang på alverdens pædagogseminarier, skoler, daginstitutioner, virksomheder, museer og foreninger med kurser i førstehjælp og brandsikkerhed og fik smag for at undervise. Undervisning og formidling har også været et centralt element i hans mangeårige engagement i Røde Kors, hvor han bl.a. også har arbejdet med sårbare børn og unge.

 

Jeppe er en passioneret rolle-, bræt- og figurspiller; det sidste også på turneringsplan. Når han ikke kommanderer flåder af plastikrumskibe i en fjern fjern galakse, er Jeppe del af en international podcast om lyssværdkampe, dusørjægere og Stormtroopers i samme univers, hvor andre kan nyde fordel af værternes taktiske indsigt (eller mangel på samme). Jeppe har desuden boet syv år i Holland, og er – sammen med sin hollandske kæreste og deres lille Hobbit – vendt hjem for at arbejde på Epos.


Simon Steen Hansen

- Dansk

Simon Steen Hansen (f.1983) er uddannet cand. mag. i Teatervidenskab- og Performance Studier fra Københavns Universitet. Han har gennem mange år arbejdet med læringsrollespil på museer og andre institutioner, hvor han har udviklet en passion for at undervise.  

Simon er en internationalt anerkendt rollespilsforfatter, og han har designet alt fra abstrakte og nonverbale kunstrollespil til actionfyldte scenarier om pirater, hvor det gælder om at vinde. Han har i mange år været en af de drivende kræfter bag Danmarks største rollespilskongres, Fastaval.


Roland Nissen

- Tysk, idræt

Roland Nissen (f. 1986) er uddannet Bachelor Idræt & Sundhed fra Odense Universitet (SDU). Har tre certifikater fra Fitness Branchen (Personlig Træner, Kostvejleder og TRX Instruktør).
Roland har arbejdet i Fitnessbranchen i 9 år, bl.a. som selvstændig personlig træner og kostvejleder og har også arbejdet som livredder. I løbet af de 9 år, har Roland undervist mere end 1000 hold med fysisk aktivitet – funktionel træning, styrketræning, konditionstræning, genoptræning, træning i vand m.m.
De sidste par år har Roland søgt at opfylde drømmen om et job som efterskolelærer. I 2018 og frem til sommeren 2019, var han således tilknyttet Svendborg Medie- og Sportsefterskole som matematik-, biologi-, tysk og E-sportslærer.

Roland er en meget passioneret bordrollespiller og stortrives i fantasiverdener som Faerun og Golarion. 20 års erfaring som spiller og et par år som aspirerende spilstyrer har givet Roland appetit på at prøve at kombinere sin passion med et arbejde som efterskolelærer.
Ud over rollespillet er Roland (næsten) fanatisk fan af det Amerikanske fodboldhold, New Orleans Saints. GEAUX SAINTS!!!

Roland bor på Sydfyn med sin hustru Diana, deres søn Noah på 3 år og snart en lille datter.


Kamilla Vigsø Ravnholt (på orlov i skoleåret 2019-20)

- Dansk, cosplay

(f. 1985) Uddannet lærer med linjefagene håndarbejde, billedkunst, dansk og engelsk. Har en stor interesse og viden inden for de kreative fag og er så ofte som muligt at finde ved en symaskine. Hun har erfaring med legende og kreativ undervisning i både dansk og matematik. Efter hendes mening giver undervisning kun mening når den er sjov, legende og fanger elevernes interesse. Hun er uddannet ordblindeunderviser og har både fungeret som mentor og underviser inden for feltet. Er vild med sprog, tekster og fortællinger. Camilla har et lyst og roligt sind og har stor erfaring med at arbejde relationelt med unge og hjælpe dem med at finde selvtilliden og roen i at være dem de er. På Epos underviser Kamilla blandt andet i dansk og cosplay.


David Mills

- Pedel og IT ansvarlig

He has a love for most things geek, from rpg’s to magic the gathering to wargaming and pc gaming. Was raised using computers right from as early as he can remember which has ended up getting him jobs, a life in Denmark with a wife and child, so very good things can come from computers!

He spent a year living in Versaille working for Blizzard Entertainment. Have worked many years as a “pedel” on a university sports ground maintaining the buildings inside and out giving him the experience and confidence to take on this job.

He also loves facing new challenges that this job throws at him every day.


Rikke Eis

- Pedel


Jannie Christensen

- Pedelmedhjælper


Hanne Merethe Olesen

- Køkkenleder


Nina Hakanowitz

- Køkkenleder


Else-Marie Jensen

- Regnskabsassistent


Aileen Bitterhoff

- Vikar

Aileen Bitterhoff, Født 1990 i Stuttgart i Tyskland. Hun har gået på Østerskov Efterskole (anden årgang, 2007-2008), hvor hun fik et indblik i hvordan en skole med leg kunne fungere.
Aileen er uddannet dyrepasserassistent ved Landbrugsskolen i Roskilde. Hun havde sin elevplads i dyrehandelen Poppi dyrecenter i Hillerød.
Hun har en stor interesse inden for rollespil, furries, dyr, anime, udklædning, gaming, tegning og andre kreative emner. Hun har arbejdet i butik i flere år – alt fra turisme til dyr – samt tegner semi-pro i fritiden.
Interessen for Epos kom da hendes kæreste (Martin Kindberg) blev ansat på skolen. Hun vil gerne medvirke til at bygge Epos op, da Østerskov Efterskole er noget, der har givet et stort og godt indtryk på hende og hun vil gerne bidrage til at kommende elever får en ligeså god oplevelse med Epos.