MEDARBEJDERE

Kasper Appel

- Forstander

Opdateres i nær fremtid.


Rita Nielsen

- Forretningsfører

Rita Nielsen ( f. 1964) Uddannet kontorassistent ved Haderslev kommune, undervisnings- og kulturforvaltningen. Har bl.a. arbejdet ved 2 forskellige kommuner og på 2 daghøjskoler. Det har altid været kontorjobs, der relaterede sig til børn og unge eller socialt udsatte voksne. De sidste 12 år har hun været sekretær på en anden efterskole, der har eksisteret i over 60 år. Samtidig har hun i 10 år været ansat freelance af Efterskoleforeningen, hvor hun bl.a. har lavet kurser og ydet administrativ rådgivning for sekretærer/forstandere. Hun er en ildsjæl og har været engageret i rigtig mange foreninger de sidste 25 år. Hun går ikke af vejen for en god ide, men er også god til at strukturere, styre økonomi, personaleretslige forhold og overholde deadlines. Sønderjyde med stort S.


Esben Bue Halskov

- Matematik, UU-vejleder

Esben (f. 1982) er uddannet lærer fra VIA University College i Aarhus. Under og umiddelbart efter sin uddannelse har Esben arbejdet som pædagog i fritids- og ungdomsklub med fokus på relationsarbejde omkring brætspil og computerspil. Det er også her interessen for legende læring er blevet vakt og hvorfor Efterskolen Epos var en naturlig udfordring at prøve kræfter med.


Tue Thinggaard

- Engelsk

Tue Thinggaard (f.1977). Cand.mag i etnografi og antropologi. Arbejdede fra 2012 på Aalborg Universitet med at undervise og vejlede på det nye studie teknoantropologi. Har også beskæftiget sig med den mere tingslige side af kultur gennem hans arbejde på De Etnografiske Samlinger hos Moesgård Museum. Han har lavet antropologisk feltarbejde på så eksotiske lokaliteter som rollespilsklubber, blå kors, internetcaféer og vindblæste øer ud for den irske vestkyst. Har siden 1989 (ca.) arbejdet med at udvikle sine rollespilskompetencer – det startede med Sværd & Trolddoms: ”Lav dine egne eventyr”. Den dag i dag holder han stadig fast på, at hans evner i terningekast er uovertrufne – dette medførte at han på hans ansøgning til stillingen som lærer på Epos skrev: ”Min d12 mod din d20? Du taber!” En påstand der ikke blev efterprøvet… 


Mathias Granum

- Valgfagslærer, PR og events

Mathias Granum (f. 1981), cand. mag. i musikterapi. Har været lærer på Vester Thorup Efterskole hvor han grundlagde det, der senere blev kendt som Fantasmos Rollespilscamps. Har desuden været projektleder i Dansk Flygtningehjælp, og har undervist medarbejdergrupper i emner som pædagogik, kommunikation og samarbejde.

Mathias er sammen med sin partner Alea Moreno initiativtager til Efterskolen Epos. Inspirationen kom en filosofisk nytårsaften hvor de tillod sig selv at stille det store spørgsmål: Hvad vil vi allerhelst bruge de næste 20 år af vores liv på? Han er en person, der ikke går af vejen for at hive et par år ud af kalenderen for at gøre det rugbrødsarbejde der skal til for, at drømme kan blive til virkelighed.


Mads Lund

- Dansk

Mads Lund (f. 1980) er cand. mag. i litteratur og kulturel betydning. Har siden 2008 arbejdet som innovationskonsulent i den offentlige sektor. Her har han prøvet kræfter med både region, kommune og det sociale arbejde, hvor tiden er gået med organisations- og metodeudvikling.
Ved siden af arbejdet, er han en særdeles aktiv fortæller; han fortæller historier i både ind- og udland. Har turneret rundt i landet med tre større fortælleforestillinger, som han selv har skrevet.
Begyndte at undervise i rollespil i ungdomsskolen, da han var 15 år gammel. Underviser i fortælling og narratologi på Syddansk universitet, højskoler og efterskoler.


Mads Lunau

- Temaforløb

Mads Arv Lunau (f. 1963) er Cand.mag i Filosofi og Informationsvidenskab; samt læreruddannet med Matematik og Historie. Han var i 2006 initiativtager til Østerskov Efterskole i Hobro og var forstander der i 12 år. Før det underviste hen i folkeskolen og på ungdomsskolen. Mads mødte i sin tid de mange forskellige slags spil på universitetet i Århus og var i 80’erne og 90’erne meget aktiv i spilmiljøet. Da formidling også er hans interesse blev det til flere læringsspil som optakt til Østerskov Efterskole.

Privat bor Mads i Malling med sin kæreste og labrador hund. Indtil for nylig også med sin datter, der også er aktiv i spil-miljøet.
Mads – eller Lunau, som er hans kaldenavn på Epos – spiller de fleste typer spil og filosoferer gerne over en bred vifte af emner sammen med interesserede. Han er i besiddelse af flere udgaver af Magic-kortet Black Lotus og er tredobbelt verdensmester i brætspillet Civilization.

Søren Long Erdmann Frantzen

- Engelsk, kulturfag

Søren Long Erdmann Frantzen (f. 1993). Cand.theol. i teologi fra Aarhus Universitet. Søren bruger sin fritid som frivillig i Røde Kors og leder sommerlejre for børn og unge. Derudover er han også foredragsholder i Søren Kierkegaard og eksistentialisme.

Når Søren ikke underviser, så spiller han brætspil, Warhammer eller taber i computerspil som; StarCraft, Total War eller Age of Empires. Er også erfaren bordrollespiller og dungeon master.


Mads Kærgaard Kristensen

- Engelsk, kulturfag

Mads “Kærgaard” Kristensen ( f. 1980) har efter en lang rejse rundt omkring i uddannelsessystem, uddannet sig i Middelalder- og Renæssancearkologi fra Aarhus universitet, med speciale i vikingetid og vikingetidens bebyggelse. Kærgaard har blandt andet arbejdet en del år som “viking” på Bork Vikingehavn.
Fritiden bruges på at træne kampsport, hvor specielt vikingekampen fylder meget.


Jonathan Birk Rasmussen

- Naturfag

Jonathan, (f. 1990) uddannet naturvejleder og Cand. Scient. i biologi, har beskæftiget sig med formidling, udvikling af undervisningsmaterialer og inklussion gennem natur. Han elsker at udforske det nye, og glæder sig når andre får samme oplevelse.

Jonathan har altid haft en stor fortællerlyst og fantasi hvilket uundgåeligt også drev ham ind i rollespilsverdenen i en ung alder.


Bodil Weile

- Pædagog, valgfagslærer

Bodil Weile, (f. 1980) Bodil er uddannet på Seminariet i Haderslev. Hun har arbejdet med børn og deres familier i 16 år og brugt sin coach- og kommunikationsuddannelse til hjælpe familier i deres hverdag. Hun har deltaget i forskning på børneområdet og arbejdet tværfagligt med mange forskellige faggrupper. Hun er vild med teater og har selv stået på de skrå brædder og har instrueret flere musicals for børn. Både på job og i fritiden bruges der tid ved symaskine, hun har syet et utal af kostumer lige fra kamel til kriger!


Roland Nissen

- Pædagog, idræt

Roland Nissen (f. 1986) er uddannet Bachelor Idræt & Sundhed fra Odense Universitet (SDU). Har tre certifikater fra Fitness Branchen (Personlig Træner, Kostvejleder og TRX Instruktør).
Roland har arbejdet i Fitnessbranchen i 9 år, bl.a. som selvstændig personlig træner og kostvejleder. I løbet af de 9 år, har Roland undervist mere end 1000 hold med fysisk aktivitet – funktionel træning, styrketræning, konditionstræning, genoptræning, træning i vand m.m.
De sidste par år har Roland søgt at opfylde drømmen om et job som efterskolelærer. I 2018 og frem til sommeren 2019, var han således tilknyttet Svendborg Medie- og Sportsefterskole som matematik-, biologi-, tysk og E-sportslærer.

Roland er en meget passioneret bordrollespiller og stortrives i fantasiverdener som Faerun og Golarion. 20 års erfaring som spiller og et par år som aspirerende spilstyrer har givet Roland appetit på at prøve at kombinere sin passion med et arbejde som efterskolelærer.

 


Søren Knutzen

- Pædagog, valgfagslærer

Søren Knutzen (f. 1985), uddannet special- og socialpædagog fra University College Lillebælt i januar 2019. Har arbejdet med mennesker hele sit liv, lige fra medhjælper i ungdomsklubben i Fynshav og personlig hjælper i privat hjem til værkstedstilbud til mennesker med autisme og hjemmevejleder i et botilbud.

Har været trofast computernørd siden det hed Commodore64, og har nydt brætspil lige så længe. Opdagede Wargames og Dungeons & Dragons i 2018. Kan godt lide at spille guitar og synge lidt,- guitaren lyder som regel bedst.


Sune Axelsen

- Køkkenleder

Sune Axelsen (f. 1988). Udlært i 2011, ved restaurant Bind i Sønderhav. Har prøvet lidt af hvert, og har i sin tid som kok været volontør på en 3-stjernet Michelin restaurant i Østrig. Sune har bl.a. været selvstændig med en cafe inde på gågaden i Sønderborg, og har været hotelmaneger på Als. Inden Sune kom til Epos var han køkkenchef på Hotel Europa / Fox And Hounds / Atrox i Aabenraa.
Sune er gift med Pernille og har 2 børn, Terese og Magnus.


Vivian Boutrup

- Kontorassistent

Vivian er uddannet kontorassistent ved Broager kommune, social- & sundhedsforvaltningen.

Har efterfølgende arbejdet 29 år med økonomi og flyttet rundt på tal, så hendes alias er “Master of Coin”.
I sin fritid dyrker hun løb og lange gåture i den fantastiske natur der er omkring os. Er også vild med slå knuder på mig selv i form af yoga.


Kim Fischer

- Pedel

Uddannet radiomekaniker, og har arbejdet med alt lige fra fjernsyn til høreapparater. Kim er Handyman med stort H. 


Lone Lyck

- Køkken og rengøring


Niels Arne Nielsen

- Pedel

Niels Arne har inden Epos arbejdet som både selvstændig landmand og som tekniker på industrivirksomheden Danfoss. Hvis der er noget, Niels Arne ikke kan fikse, så er det ikke værd at fikse…