Få en smagsprøve på Epos

Inden du tager den helt endelige beslutning om at blive elev på Epos, så beder vi dig om at deltage i en Epos-uge i en ferie. Hvis du har lyst til mere Epos-stemning kan du også deltage i vores andre events, f.eks. liverollespillet ‘Nybyggerne på Stormøen’ eller ‘Epos Rollespilscamps’. Læs mere om vores events under fanen ‘korte kurser og events’.

Herunder kan du få et indtryk af nogle af de camps, vi tidligere har holdt. 

 

Nyhedsbrev

Hvad dit barn laver på en camp på Epos…

Af Mathias Granum, campleder 

Når jeg taler med forældre, der kommer for at hente deres barn sidste dag på en camp, så hører jeg dem ofte sige noget i stil med ’vi har jo ikke hørt så meget fra vores søn/datter de sidste dage – men det tager vi som et godt tegn!’. Det ER et godt tegn, for det betyder, at deltagerne har været optagede af at skabe en fantasifuld og levende camp for sig selv og for hinanden, og derfor har haft for travlt til at ringe eller skrive hjem.

Jeg tænkte dog at jeg ville give forældre til campdeltagere og til kommende campdeltagere et lidt bedre indblik, hvad vi egentlig laver på en camp. Derfor skrev jeg efter en camp dette nyhedsbrev til deltagernes forældre, med billeder og små historier fra campen. Læs for eksempel om et eksperimenterende rollespil hvor deltagerne skulle spille… katte (!); læs om spillet hvor deltagerne var politikere i en fantasy-verden og se cosplay-billeder fra vores photoshoot. 

Blogindlæg fra Epos camp

Epos, et miljø uden dumme bemærkninger

Af Naja Barkholt. -Cosplayer og campdeltager

Jeg ville helt klart kalde mig selv en nørd, lige meget hvem jeg snakkede med. Ordet er på det seneste blevet utrolig universelt, og er ikke- som da jeg var yngre, et grimt ord, brugt til at fornærme folk der havde niche interesser. Der er dog ikke ret mange mennesker i min omgangskreds, der ved at jeg også er cosplayer, eller at jeg specifikt har valgt en efterskole hvor der er flere folk der deler min hobby.

Men nu hvor afgangsprøverne snart nærmer sig, er det lidt svært ikke hele tiden at støde ind i spørgsmål om, hvor man skal hen, efter man langt om længe slipper ud af folkeskolens svøbe. Mit problem er at jeg, i forhold til mine klassekammerater, ikke havde mulighed for at besøge min kommende efterskole på efterskolernes dag, fordi den ligger små 3 timers kørsel fra København. Dette har betydet at mit svar når folk spørger ind til min efterskole, har været noget i retning af ”Den ligger i sønderjylland og den er ret nørdet” Jeg havde ikke rigtig haft ’The Efterskole Experience’ som det lod til alle andre havde.

I min påskeferie fik jeg dog rettet op på dette, for i stedet for at bruge ferien på sove halvdelen af dagen væk og gå i panik over afleveringsopgaver, havde jeg meldt mig på en 4 dages Epos Camp. Det var en nærmest surrealistisk oplevelse at møde så mange mennesker på min alder, der delte mine interesser, da jeg er den eneste på min årgang, der har en langsomt voksende samling af parykker, og tager til conventions ca. to gange om året. Læs mere

Naja Barkholt – cosplayer, campdeltager og kommende elev.

Naja Barkholt - cosplayer, campdeltager og kommende elev.

Blogindlæg fra Epos camp

Epos, et sted med de bedste strategier

Af Mikkel Bistrup Andersen – Rollespiller, campdeltager 

Da jeg var på Epos camp i påsken, lærte jeg en masse dejlige mennesker, som skal være mine klassekammerater, at kende. Udover at lære en masse nye mennesker at kende, lærte jeg også noget helt specielt om Epos og dens strategier, og jeg må sige, at nogle af de ting Epos gør, bl.a. det om socialt samarbejde og læring gennem leg, er nogle af de bedste strategier, jeg nogensinde har set og fået æren af at afprøve selv.

Lad os starte med den første og nok også den bedste, som er deres krav om at møde op på en af deres fantasiske camps inden man bliver elev. Dette er bl.a. for at møde sine kommende klassekammerater, og denne idé har jeg aldrig set udført før, men det er nok den bedste måde, jeg nogensinde har prøvet at møde nye mennesker på. Læs mere

Mikkel Bistrup Andersen – rollespiller, campdeltager og kommende elev

Billeder fra en Epos camp

“Felix havde nogle fantastiske dage sammen med jer alle i Kristi himmelfartsdagene. Kristian Emil havde fortalt Felix, at det var det bedste han havde prøvet i hele sit liv – Felix sagde på vej hjem, at Kristian Emil havde underdrevet – det var nemlig 5 gange bedre! Fantastisk og tak for det. Han glæder sig til næste camp.”

Laila Stenderup, mor til camp-deltager