Epos-uge: For dig, der overvejer at blive elev på Epos

Epos-ugen er for dig, der går i 7-9 klasse og som overvejer at blive elev på Epos. I Epos-ugen vil du bl.a. opleve, hvordan vi kombinerer fagundervisning med rollespil: Få afprøvet, om vores måde at undervise på, er noget for dig! Vi beder alle kommende elever om at deltage i en Epos-uge inden de starter på Epos.

Hvornår?
Uge 42, 15.-19. oktober 2022
Uge 7, 11.-15. februar 2023

Af hensyn til de begrænsede pladser, kan hver kommende elev som udgangspunkt kun deltage i ENTEN Epos-uge i uge 42 ELLER uge 7.

(Men hvis du bliver ‘hooked’ og gerne vil have mere, så er du velkommen til at deltage i vores Epos Rollespilscamp eller vores liverollespil Nybyggerne, som du også kan læse om her på siden).

Hvad sker der i løbet af en Epos-uge?

Ud over det faglige læringsrollespil vil du deltage i fysiske aktiviteter, og du vil kunne vælge mellem en lang række forskellige udbud, som f.eks. bordrollespil, brætspilscafé, just dance, ‘tegn og chill’, liverollespil og meget andet.

Pris:
1820 kr. som dækker undervisning, kost og logi.

Tilmelding:

Uge 42, tilmeld dig her