Epos-uge: For dig, der overvejer at blive elev på Epos

Epos-ugen er for dig, der går i 7-9 klasse og som overvejer at blive elev på Epos. I Epos-ugen vil du bl.a. opleve, hvordan vi kombinerer fagundervisning med rollespil: Få afprøvet, om vores måde at undervise på, er noget for dig! Vi beder alle kommende elever om at deltage i en Epos-uge inden de starter på Epos.

Hvornår?
Uge 42, 2023.
Lørdag d. 14/10 kl 13 – onsdag d. 18/10 kl 13. Tilmeld dig uge 42 her.
Uge 7, 2024. Lørdag d. 10/2 kl 13 – onsdag d. 14/2 kl 13. Tilmeld dig uge 7 her. 

Af hensyn til de begrænsede pladser, kan hver kommende elev som udgangspunkt kun deltage i én Epos-uge inden de starter på Epos. Epos ugen er især tiltænkt kommende elever, der går med planer om at starte på Epos i DET FØLGENDE skoleår. -Så er der længere tid til, at du gerne vil starte på Epos, så overvej i stedet at deltage i Epos Rollespilscamp og/eller liverollespillet Nybyggerne på Stormøen. Du er velkommen til at deltage i Epos Rollespilscamp eller Nybyggerne så mange gange du vil 🙂

Hvad sker der i løbet af en Epos-uge?

Ud over det faglige læringsrollespil vil du deltage i fysiske aktiviteter, og du vil kunne vælge mellem en lang række forskellige udbud, som f.eks. bordrollespil, brætspilscafé, just dance, ‘tegn og chill’, liverollespil og meget andet. Du kan læse mere i velkomstbrevet, som I også modtager ved tilmelding. Hvis du ikke har modtaget et velkomstbrev kan det være endt i din spam-mappe.

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du kontakte campleder Mathias Granum på mathias@efterskolen-epos.dk eller tlf. 50 54 54 67 (ring kun i hverdage mellem 8-16).

Pris:
1875 kr. som dækker undervisning, kost og logi.