Epos-uge: For dig, der overvejer at blive elev på Epos

Epos-ugen er for dig, der går i 7-9 klasse og som overvejer at blive elev på Epos. I Epos-ugen vil du bl.a. opleve, hvordan vi kombinerer fagundervisning med rollespil: Få afprøvet, om vores måde at undervise på, er noget for dig! Vi beder alle kommende elever om at deltage i en Epos-uge inden de starter på Epos.

Hvornår?
Uge 42, 2024
Lørdag d. 12/10 kl 13 – onsdag d. 16/10 kl 13. Tilmeld dig.
Uge 7, 2025. Lørdag d. 8/2 kl 13 – onsdag d. 12/2 kl 13. Tilmeld dig.

Af hensyn til de begrænsede pladser, kan hver kommende elev som udgangspunkt kun deltage i én Epos-uge inden de starter på Epos. Epos ugen er især tiltænkt kommende elever, der går med planer om at starte på Epos i DET FØLGENDE skoleår. -Så er der længere tid til, at du gerne vil starte på Epos, så overvej i stedet at deltage i Epos Rollespilscamp og/eller liverollespillet Nybyggerne på Stormøen. Du er velkommen til at deltage i Epos Rollespilscamp eller Nybyggerne så mange gange du vil 🙂

Hvad sker der i løbet af en Epos-uge?

Ud over det faglige læringsrollespil vil du deltage i fysiske aktiviteter, og du vil kunne vælge mellem en lang række forskellige udbud, som f.eks. bordrollespil, brætspilscafé, just dance, ‘tegn og chill’, liverollespil og meget andet. Du modtager et infomail nogle uger inden campen med flere oplysninger. 

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du kontakte camp-koordinator Mathias Granum på mathias@efterskolen-epos.dk eller tlf. 50 54 54 67 (ring i hverdage mellem 8-16).

Pris:
1885 kr. for efterårsferien og 1895 for vinterferien. Prisen dækker undervisning, kost og logi. 

Vil du vide mere om camps på Epos?
Læs mere på denne side, hvor du vil finde blogindlæg, billeder og film fra tidligere camps på Epos.