Send os en uopfordret ansøgning

Hvis du drømmer om at arbejde et sted som Epos, er du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Epos er en efterskole med en nyskabende pædagogik, idet vi underviser gennem leg og spil. Vi bruger rollespil og simulationsspil i undervisningen, og vi har et personaleteam af ildsjæle, som interesserer sig for leg i forskellige former: Teater, rollespil, cosplay, spildesign, forfatterkunst, fortælling med mere.

Vi er en nyere skole, som åbnede i august 2015.

Vi har brug for medarbejdere, der kan varetage flere af følgende funktioner:

STØTTELÆRER: Støtte elever i undervisningen og i fritiden. I fritiden vil opgaverne både inkludere støtte til praktiske gøremål såsom daglige rutiner, og den vil involvere en-til-en samtaler med udvalgte elever, for eksempel en gang om ugen. Til denne opgave ønsker vi at ansætte dig, der har et empatisk og roligt gemyt, og som er én som unge har lyst til at tale med, også når de har det svært.

KONTAKTLÆRER: Du kan evt. lede en kontaktgruppe sammen med en anden lærer. Som kontaktlærere er I bindeleddet mellem eleven og forældrene og I mødes med eleverne til ugentlige kontaktgruppemøder.

TILSYN: En del af arbejdet består af tilsynsvagter, dvs. aften- og weekendarbejde.

FAGLÆRER: Det er en fordel, hvis du også kan undervise i nogle af folkeskolens obligatoriske fag.

FRITIDSTILBUD: Du vil få mulighed for at byde ind på valgfag, aftenaktiviteter og temaweekender i det omfang du har lyst.

ANDRE KVALIFIKATIONER: Det vil være en klar fordel hvis du har en interesse inden for et eller flere af de områder, som Epos beskæftiger sig med, bl.a. rollespil, teater, fortælling, kostumer og andre former for leg og spil. Læs mere her på hjemmesiden.

Læs mere om hvordan du søger stillingerne her: Ansøgningsskema, uopfordrede ansøgninger

Send det udfyldte ansøgningsskema samt vedhæftninger til skolens ledelse.