Efterskolernes dag på Epos

Besøg Efterskolen Epos søndag d. 29. september 2019 og få et indtryk af  skolen hvor man lærer gennem leg og spil. Tal med elever og lærere, få en rundvisning og et indtryk af livet på skolen. Du og din familie er velkomne når som helst i tidsrummet 13-17.

Vi har stadig ledige pladser til årgang 2020-21.

Bemærk også at du kan få en smagsprøve på, hvordan det er at gå på efterskole, når vi holder Epos camp i efterårsferien, 14-18 oktober.

Fyld bilen – inviter gerne din ven eller veninde med, som interesser sig for nogle af de samme ting som dig!

Program for Efterskolernes Dag

13.00-17.00 Rundvisninger og løbende aktiviteter

13.30-14.00 “Introduktion til Efterskolen Epos”  – oplæg ved forstander Mathias Granum i Foredragssalen.

15.00-16.00 “Hvad får man ud af et år på Epos – fagligt, socialt, personligt?” – oplæg og tid til spørgsmål ved underviser, spildesigner og inklusionsleder Esben Wilstrup i Foredragssalen.

Løbende aktiviteter:

• Vil du se skolen? – Så mød op foran Spisesalen, så vil vores elever giver jer en guidet tur på skolen.
  • Har du spørgsmål? – Så spørg rundviserne eller vores sekretær, viceforstander, UU-vejleder og undervisere, der står klar til at svare i Spisesalen. Bare tag fat i os!
  • Vil du opleve Epos i praksis? – Så gå hen og se – eller deltag i – en af vores aktiviteter. Deltag f.eks. i dramaøvelsen ‘drømmenes kro’, vær med til et bordrollespil eller få en smagsprøve på, hvordan vi bruger rollespil i engelskundervisningen.
  • Overvejer du, at skrive dit barn op til Epos? – Så udfyld en uforpligtende trin 1 indskrivning på computerne i Spisesalen. Tag fat i os, hvis I har brug for hjælp til noget.
  • Trænger du til en forfriskning? – Så forsyn dig i Spisesalen :o)

Vi ses!

Se videoer fra Epos her