Tilmeld dig Nybyggerne lørdag d. 1. oktober 2022

YNGRE SPILLERE: Hvis du går i 5-9 klasse kan du tilmelde dig ved at bruge formularen til venstre.

ÆLDRE SPILLERE: Hvis du er ældre end det, kan du søge om at deltage som seniorspiller ved at udfylde formularen til højre. Pladserne forbeholdes i første omgnag de yngre spillere, men hvis der er pladser til overs, so mvi gerne vil have besat af en ældre rollespilleer, får du besked et par uger før scenariet om, at du kan du tilmelde dig scenariet. Det gør du så (når du har fået grønt lys) ved at udfylde formularen til venstre.

Tidligere Epos-elever kan søge om at komme med som arrangør på Nybyggerne scenarier og camps ved at udfylde en separat formular, som du finder her.

Nybyggerne, Seniorspillere, oktober 2022

I denne formular kan du søge om at deltage i Nybyggerne som seniorspiller.
  • F.eks. "Jeg har spillet rollespil i X år og for tiden er jeg med til at arrangere rollespil i klubben 'Fantasiverden. Jeg har hørt om Nybyggerne fra nogle andre rollespillere i klubben"
  • Vi vil gerne bede jer garvede rollespillere om hjælp til, at flere unge/nye rollespillere får øjnene op for spillet, og får en god oplevelse med at deltage i liverollespil. Har du planer om at 'medbringe' en yngre rollespiller (en søskende, en niece, en rollespiller fra din klub eller lignende)? PS. Det er også ok at svare 'nej' eller 'ved ikke' til dette spørgsmål 🙂
  • Vi vil gerne skabe en levende bystemning man kan gå på opdagelse i. Hvis du har noget særligt, du har lyst til at bidrage med til spillet eller til stemningen, kan du skrive det her. F.eks. hvis du kunne tænke dig at opstille en butik/bod i spillet; hvis du kan undervise unge rollepillere i kampteknik eller hvis du ønsker at afholde turneringer i fægtning, bueskydning eller kålhovedkast...
  • -Så kan du skrive det her. Har du spørgsmål til mig/Mathias skal du IKKE skrive dem her. Skriv i stedet til mathias@efterskolen-epos.dk
  • Husk at trykke 'send' herunder. Du får besked et par uger før scenariet om vi kan tilbyde dig en plads som seniorspiller. Når du har fået grønt lys kan du tilmelde dig scenariet, ønske rolle osv.
Click here to add your own text