Opdatering 6/4: Vi har desværre ikke flere ledige pladser til workshopdagene.

Cospos camp ændres til 1-dags workshops (Corona-opdatering 2/2 2021)

På grund af Corona-situationen så vil vi i Kristi Himmelfartsferien afholde fire 1-dags workshops uden overnatning, i stedet for den oprindeligt planlagte 4-døgns camp.

Workshopdagene er for dig, som overvejer at blive elev på Epos. Deltag i en af workshopdagene for at få en smagsprøve på, hvad Epos står for. Vi har begrænset antal pladser, så workshopdagene er for dig, der IKKE tidligere har deltaget i en camp eller en workshopdag på Epos.

Du vælger selv, hvilken dag du gerne vil komme herned. Vælg mellem:

• Torsdag d. 13. maj kl. 10-17, eller
  • Fredag d. 14. maj kl. 10-17 eller
  • Lørdag d. 15 maj kl. 10-17 eller
  • Søndag d. 16. maj kl. 10-17.

Vi har 12 deltagerpladser per dag, og pladserne fordeles ‘først til mølle’.

Overordnet program for workshopdagene.

10-10.30: Ankomst. Forældre må af hensyn til Corona desværre ikke gå ind på skolen, men er velkomne til at gå en tur på skolens grund.

10.30: Dagens program for deltagerne starter (forældre tager afsted). Vi skal lave nogle ryste-sammen aktiviteter og vi tager en ’gåturssnak’ ned til vandet for at lære hinanden lidt bedre at kende. Klokken 12 serverer vi frokost og derefter spiller vi liverollespillet ’kampen om tronen’, som kan give jer deltagere en smagsprøve på, hvad Epos står for.

16.45-17: Afhentning.

Hvis I forældre henter og bringer jeres unge mennesker, kan vi anbefale at bruge tiden fra 10.30-16.45 i Sønderborg, som er en hyggelig og historisk interessant by. Eller nyde den smukke Nørreskov, som starter få hundrede meter fra hvor Epos ligger, og som er en oplevelse værd, blandt andet fordi den rummer Danmarks længste skov-kyst vandrerute.

Liverollespillet Kampen om Tronen

Kampen om Tronen er et spil der handler om politik og forhandling – sat i en fantasyverden. Hvis du har et fantasy-kostume, må du gerne tage det med. Du får også mulighed for, i et vist omfang, at låne fra vores kostumesamling. Du får alt vedrørende spillet forklaret, når du er her.

Tilmelding

Du tilmelder dig en workshopdag ved at udfylde en af de fire formularer herunder – alt efter hvilken dag du ønsker. Formularerne lukker af sig selv, når den pågældende dag er fyldt op.

Hvis du IKKE ønsker at deltage i en af de fire en-dags workshop, og du ønsker at få dine penge refunderet (fordi du har betalt for den oprindelige Cospos camp eller for en af de aflyste workshopdage i vinterferien) kan du udfylde formularen længere nede.

Hvornår får vi pengene refunderet?

For at lette vores administration ift. de ændrede camps, så planlægger vi at refundere alle overskydende beløb af én omgang i uge 10.

Denne dag er desværre fyldt op. Du kan tilmelde dig en af de andre dage hvor der stadig er ledige pladser.

Refundering af betaling for camp eller workshopdag

Udfyld denne formular, hvis du IKKE skal med på en workshopdag i Kristi Himmelfartsferien, og I ALLEREDE har betalt for én af de corona-aflyste camps.
  • Bemærk at vi skal bruge KONTOnummer og ikke kortnummer.
Click here to add your own text