Nytårscon 2019-20

Det er tid til, CON!

RPC con er en con for nørder, af nørder. Connen er en uformel mulighed for at hænge ud og nørde sammen. Vi skaber programmet i fællesskab fra dag til dag, og connen eksisterer gennem de udbud og events, som deltagerne selv kommer med.

Kan jeg deltage?
Connen er primært for deltagere, der er fyldt 18 år. Du behøver ikke være tidligere elev på Epos for at kunne deltage.
Er du under 18 men tidligere elev på Epos og dine forældre vil tage ansvaret for at du er her? -Så kan du også deltage.
Er du under 18 og ikke tidligere elev på Epos, kan du desværre ikke deltage.

De vigtige tidspunkter og info:

Connen starter d. 27 december med ankomst fra kl 10:00
Connen slutter d. 2 januar og alle skal være ude kl 15:00
Pris: 1100kr.

Måltider på connen:
Alle måltider er frivillige.

kl 10:00 Morgenmad
kl 14:00 frokost
kl 19:00 aftensmad (Varmt måltid)
Efter aftensmaden vil der blive sat pølsehorn ud som gerne skulle hjælpe med at komme igennem natten med energi!

Regler

• Koffein i alle mængder er tilladt (dit hjerte stopper dig nok på et tidspunkt dog…)
  • Alkohol er ikke tilladt på connen.
  • Rygning og snus er ikke tilladt på skolens grund.
  • Og det er naturligvis ikke tilladt at medbringe eller indtage stoffer af nogen art.
  • Der skal være ro på gangene fra kl. 20-08.

Fyrværkeri:
Desværre må vi ikke benytte fyrværkeri eller have det på skolen.
Stjernekaster til udendørs brug kan jeg gå med til.

Bedste hilsener,

Martin Kindberg Bitterhoff, conleder

kindberg@efterskolen-epos.dk

Tilmelding til RPC - Winter 2019-2020

Tilmelding
    1) Der skal være stille på gangene fra kl. 20-08. 2) Ingen alkohol/rygning mm. 3) Kindbergs ord er lov, ved upassende opførsel kan det føre til bortvisning fra connen og hjemsendelse på egen regning. 4) Ryd op efter sig selv, under/efter connen 5) Sund fornuft.
    Der tages ikke hensyn til at være sart, kun virkelig medisinske allergi
  • Hvis intet er noteret her kan vi ikke tage hensyn.
    Beløbet - skal- være overført inden d. 16 dec 2019 ellers kan kontoret ikke nå at tjekke op på betalingerne.