ROLLESPILSEFTERSKOLE SØGER NY FORSTANDER

Efterskolen Epos, beliggende i Fynshav på det naturskønne Als, søger ny forstander pr. 1. januar 2023 til en almen efterskole med fokus på legende læring og rollespil. Skolen startede op i 2015 i nogle skønne gamle, tidligere højskolebygninger.

På Efterskolen Epos anvendes læringsrollespil som en integreret del af den faglige undervisning 8-10 uger om året. Her har eleverne gode muligheder for at træne deres samarbejds- og problem-løsningsfærdigheder samtidig med, at de udvikler sig fagligt.

Vi forventer

Vi forventer, du som ny forstander har lyst og evne til at indgå i efterskolens mangesidede hverdag og være en faciliterende leder for de mange motiverede, højtydende og effektive teams på tværs af både lærergruppen og TAP-gruppen.

Vi forventer, at du tager lederskab samtidig med, at du ser alle medarbejdere, som en ressource og er i stand til at sætte disse ressourcer i spil både for den enkelte medarbejder og på tværs af skolens medarbejdergrupper.

Du kan se mulighederne og styrkerne i at videreudvikle det gode samarbejde med skolens mange forskellige samarbejdspartnere inden for både lokalområdet og efterskoleverdenen.

Du kan være uddannet lærer/eller have ledelseserfaring fra efterskoleverdenen eller lign.

Du kan med fordel have erfaring eller interesse for specialundervisning/specialpædagogik.

Du har en relevant lederuddannelse eller har lyst til at videreuddanne dig inden for ledelse.

Vi tilbyder

Efterskolen Epos er en almen efterskole med 8-10 specialundervisningspladser. Vores elever er normalt-/velbegavede dedikerede nørder, der brænder for alle former for rollespil.

Pt. er der 80 elever og 21 ansatte, elevtallet har været stigende over de sidste år, og der er god søgning til de kommende årgange.

Skolen er på alle måder veldrevet. Vi har god økonomi og gode fysiske rammer.

En del af den nuværende ledelse har været med siden skolens start og har lang efterskoleerfaring. Du får en bestyrelse, der viser dig stor tillid og handlerum i den daglige ledelse.

Du kan forvente et spændende og udviklende lederjob på en skole med godt arbejdsmiljø og et godt kollegialt sammenhold og engagement.

Der er mulighed for nyere tjenestebolig på skolen. Det er ikke et krav at bo på efterskolen, men vi ønsker, at en kommende forstander bor i rimelig afstand til efterskolen.

Mere information og ansættelsesproces

For yderligere oplysninger om skolen og stillingen: www.efterskolen-epos.dk

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 samt organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler mv.

Du er velkommen til at kontakte skolens bestyrelsesformand Peter Hecquet på tlf. 29635829 eller forretningsfører Rita Nielsen tlf. 51277125. Her kan også træffes aftale om besøg og rundvisning på skolen med ovennævnte eller en af skolens lærere.

Skolen skal modtage din ansøgning med relevante bilag på mail: rita@epos-efterskole.dk senest den 7. november 2022.