Økologisk efterskolekøkken søger kok eller ernæringsassistent 

Hvis du interesserer dig for økologi og bæredygtig kost, og hvis du kunne tænke dig et arbejde, hvor du kan sætte handling bag dine værdier, så har Efterskolen Epos måske jobbet til dig. Ansættelsen er som udgangspunkt en deltidsstilling på 32 timer.

Om os:

Efterskolen Epos blev den 3. efterskole i Danmark, som opnåede sølvmærket i økologi, og bæredygtighed er en central del af vores værdigrundlag. Køkkenet og spisesalen er et hjerterum på en efterskole – ved måltiderne lærer eleverne nye retter at kende, og når eleverne har tjanser i køkkenet, lærer de vigtige praktiske færdigheder der vil gavne dem fremadrettet.
I løbet af skoleåret har vi en række grønne temauger, hvor eleverne stifter bekendtskab med plantebaseret kost, og hvor vi afprøver nye retter fra forskellige steder i verden. 

Efterskolen Epos åbnede i 2015 i de smukke bygninger i Fynshav, som tidligere husede Danebod Højskole.

Om dig:

Vi ønsker at ansætte dig, der vil trives med det levende og hjemlige fællesskab, der er på en efterskole. Vi forventer, at du har relevant uddannelse som f.eks. ernæringsassistent, har solid erfaring med madlavning, og at du trives i at arbejde under en høj grad af frihed, med stort personligt ansvar og indflydelse på madlavningen.

Mulighed for udvikling:

Vi vil gerne give dig gode muligheder for at udvikle dig ved f.eks. at tage på kurser. Hvis du har særlige evner eller interesser, du gerne vil bringe i spil, så giver det varierede og alsidige liv på en efterskole også mulighed for det.

Ansøgningsproces og ansættelse:

Vi ønsker at ansætte dig fra 1. februar 2020 eller hurtigst muligt derefter. Frist for ansøgning er d. 14. januar. Ansøgning finder sted ved at sende det udfyldte ansøgningsskema samt bilag både til tue@efterskolen-epos.dk samt eposrekruttering@gmail.com

Efter vi har modtaget ansøgningerne vil vi invitere udvalgte ansøgere til samtale. 

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til Epos’ køkkenleder Hanne Olesen på tlf. 5133 8252 eller skrive til personaleleder Tue Thinggaard, tue@efterskolen-epos.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!