Vil du med på Epos camp i vinterferien?

Vintercamp ændres til 1-dags workshops (Corona-opdatering 3/11 2020)

På grund af udviklingen i Corona-smitten så vil vi i vinterferien afholde tre 1-dags workshops uden overnatning, i stedet for den oprindeligt planlagte 4-døgns camp.

Workshopdagene er for dig, som overvejer at blive elev på Epos. Deltag i en af workshopdagene for at få en smagsprøve på, hvad Epos står for. Vi har begrænset antal pladser, så workshopdagene er især for dig, der IKKE tidligere har deltaget i en camp eller en workshopdag på Epos.

Du vælger selv, hvilken dag du gerne vil komme herned. Vælg mellem:

• Mandag d. 15. februar kl. 10-17, eller
  • Tirsdag d. 16. februar kl. 10-17 eller
  • Onsdag d. 17 februar kl. 10-17 .

Vi har 12 deltagerpladser per dag, og pladserne fordeles ‘først til mølle’.

Overordnet program for workshopdagene.

10-10.30: Ankomst. Forældre må af hensyn til Corona desværre ikke gå ind på skolen, men er velkomne til at gå en tur på skolens grund.

10.30: Dagens program for deltagerne starter (forældre tager afsted). Vi skal lave nogle ryste-sammen aktiviteter og vi tager en ’gåturssnak’ ned til vandet for at lære hinanden lidt bedre at kende. Klokken 12 serverer vi frokost og derefter spiller vi liverollespillet ’kampen om tronen’, som kan give jer deltagere en smagsprøve på, hvad Epos står for.

16.45-17: Afhentning.

Hvis I forældre henter og bringer jeres unge mennesker, kan vi anbefale at bruge tiden fra 10.30-16.45 i Sønderborg, som er en hyggelig og historisk interessant by. Eller nyde den smukke Nørreskov, som starter få hundrede meter fra hvor Epos ligger, og som er en oplevelse værd, blandt andet fordi den rummer Danmarks længste skov-kyst vandrerute.

Liverollespillet Kampen om Tronen

Kampen om Tronen er et spil der handler om politik og forhandling – sat i en fantasyverden. Hvis du har et fantasy-kostume, må du gerne tage det med. Du får også mulighed for, i et vist omfang, at låne fra vores kostumesamling. Du får alt vedrørende spillet forklaret, når du er her.

Tilmelding

Du tilmelder dig en workshopdag ved at udfylde en af de tre formularer herunder – alt efter hvilken dag du ønsker. Formularerne lukker af sig selv, når den pågældende dag er fyldt op.

Tilmeld dig mandagens workshop

Denne dag er desværre fyldt op. Du kan tilmelde dig en af de andre dage hvor der stadig er ledige pladser, eller skrive dig på ventelisten hvis alt er fyldt op. - Hvis tilstrækkeligt mange skriver sig på ventelisten så holder vi en fjerde workshopdag torsdag d. 18/2

Tilmeld dig tirsdagens workshop

Tilmeld dig onsdagens workshop

Venteliste

Hvis alle tre workshopdage er fyldt op, så kan du sende en mail til workshopleder Mads Lund mads@efterskolen-epos.dk og blive skrevet på venteliste.

______________

Vil du vide mere?

Billeder fra tidligere Epos camps:

Hvornår får vi mere at vide?

Vi sender en mail ud med deltagerliste, pakkeliste og andre praktiske oplysninger senest en uge før campen.

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål om campen er du velkommen til at skrive til Mads Lund, mads@efterskolen-epos.dk .

Vi glæder os til at se dig på campen!

Her er et par film fra andre camps, vi har holdt på Epos:

Nogle billeder fra photoshoots på Epos camps