Ansøg om at blive hjælper – Epos efterråscamp 2021

Fedt at du vil bakke op om Epos campen som hjælper ! Som hjælper ankommer du til Epos fredag aften og er færdig onsdag sidst på eftermiddagen. Her på siden kan du søge om at komme med som hjælper . 

Som hjælper deltager du gratis og får din transport betalt (husk kvitteringer). 

Læs mere om campen her

Deadline for ansøgning: 14. september.

Jeg, Mathias, svarer på ansøgningerne kort efter deadlinen. Skriv til mig hvis du har spørgsmål 🙂

Mathias@efterskolen-epos.dk


Hjælper på Epos camp, efterår 2021

  • Har du erfaring med at være gamemaster for bordrollespil? Kunne du tænke dig at afholde et eller flere bordrollespilsscenarier på campen? Hvis ja: Beskriv kort (2-3 sætninger) hvilket/hvilke scenarier du er klar på at holde (genre og overskrift) og hvilken erfaring du har med at holde det.
  • Har du erfaring med at være hovedarrangør for liverollespil? Kunne du tænke dig at afholde et liverollespilsscenarie på campen? Hvis ja: Beskriv kort hvilket scenarie du kunne have lyst til holde, hvor mange deltagere det er for, og hvilken erfaring du har med at holde det.
  • F.eks.: Cosplay workshop i Fantasien; udendørs gladiatorkamp; liverollespil; levende counterstrike... Eller måske kan du godt lide at hjælpe til med praktiske opgaver, f.eks. køkken eller kostumedepot... Skriv hvad du især kunne tænke dig at byde ind med.
  • F.eks. på camps eller som epoet.