Ung filmproducent søges

Vi søger en ung ‘inspirator’ som kunne tænke sig at bruge Efterskolen Epos som sin legeplads til at træne sine evner i at lave film. Ansættelsestidspunkt kan være til august 2016 eller senere, og vi forestiller os en ansættelsesperiode på 3-10 måneder.

Du kommer til at producere 2-4 film om måneden af en varighed på 0.5-3 minutter. Filmene skal beskrive stemningen i vores læringsrollespil, og skal være målrettet de sociale medier. Du er også velkommen til at lave andre typer film, og vores elever er gode til at klæde sig ud og skabe fortællinger!

På Epos kommer kan du bo meget billigt, og du vil få en løn på 8000 kr. om måneden. Du vil kunne få en højere løn hvis du allerede er meget erfaren i at lave film.

Du kan søge stillingen ved at sende en mail til:

eposrekruttering(at)gmail.com og
forstander(at)efterskolen-epos.dk

Ansøgningen skal indeholde:
1) Et eksempel på en eller flere små film som du tidligere har lavet
2) En video på max 1,5 minut hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil være inspirator på Epos.
3) En lille skriftlig forklaring, hvor du bl.a. skriver hvornår du ville kunne starte, og hvor længe du er interesseret i at være her.
4) Eventuelle bilag du mener er relevante (f.eks. cv eller udtalelser).

Du er velkommen til at kontakte Epos’ forstander Mathias Granum hvis du har spørgsmål til dette. Hvis jeg er svær at nå på telefonen, så send mig en sms på 50 54 54 67 og bed mig ringe dig op.

Vi ser frem til at høre fra dig!