Skriv dig op til Epos

Hvis man gerne vil gå på Efterskolen Epos, skal man følge disse tre trin:

Trin 1
Udfyld formularen ’skriv dig op, trin 1′, som du finder nederst på denne side. Dette er gratis og uforpligtende for begge parter. Vi kontakter jer efterfølgende for at tale med jer om det videre indskrivningsforløb.

Trin 2
Når vi har været i dialog med jer, og er blevet enige om, at det vil være en god ide at gå videre med indskrivningen, kan I reservere plads på Epos ved at indbetale indskrivningsgebyr på 1500 kr. og udfylde den udvidede indskrivningsformular: Skriv dig op, trin 2

Trin 3
Eleven skal deltage på en af vores camps inden opstart på Epos. Vi holder camps i de fleste ferier, og en camp er den bedste måde at vurdere, om Epos er den rigtige skole for én. Man bestemmer selv hvilken af vores camps man deltager i, og mange  af vores elever vælger at deltage i mere end én. Læg dog særligt mærke til vores Epos camp i vinterferien. Denne camp er særligt tilrettelagt for kommende elever (vores andre camps er offentlige), og her vil det være en rigtig god ide at man som kommende elev deltager.
Først efter eleven har deltaget i en camp foretager vi den helt endelige bekræftelse af indskrivningen. Hvis I eller vi umiddelbart efter campen vurderer, at Epos alligevel ikke er den rigtige skole for jer, får I hele indskrivningsgebyret tilbage. (Husk at I skal have foretaget en trin 1 indskrivning inden campen, hvis I gerne vil have at vi under campen vurderer, om Epos og jeres barn er et godt match.)

NB: Man kan ikke tilmelde sig Epos som rendyrket ‘gamer’.
Meget af vores undervisning foregår gennem rollespil, så man skal som elev have en interesse i rollespil, teater eller cosplay, og synes det er sjovt at prøve sig selv af i nye roller.

Har I hørt om Østerskov Efterskole?
Hvis I ikke er sikre på om Efterskolen Epos er det helt rigtige, henviser vi til vores gode søster-skole Østerskov Efterskole, som også underviser gennem leg og spil.

Jeg er klar til at skrive mig op til Efterskolen Epos!
Dejligt! Påbegynd indskrivningen til Efterskolen Epos nu ved at
udfylde formularen ‘Skriv dig op, trin 1’. Dette er ikke bindende.