Hvad siger forældre og elever?

Herunder har vi samlet nogle af de udtalelser, vi har modtaget fra forældre og elever/’epoeter’:

I august 2015 kørte jeg min datter fra København til Epos efterskole, for at gå i 10. klasse.
Hun var nervøs og… Ja bange… “Jamen jeg kender jo ikke nogen…”
Og nej, det gjorde hun ikke. Men her 10 måneder efter har hun fået 70 nye venner for livet. 70 nye venner som gennem 10 måneder har elsket, respekteret og accepteret min datter som hun er. Det er nemlig præcis hvad en stor del af Epos handler om. At respektere alle eksistenser.
Ud over 70 nye venner, har min datter mødt en flok ildsjæle. En flok varme og rummelige lærere, som har sat en enorm ære i, at være der for alle eleverne. Hvad enten det har handlet om faglige eller personlige udfordringer.
I dag har jeg hentet min datter fra Epos. Da jeg for 10 måneder forlod hende grædende og usikker i Epos’ smukke have, var det en ganske anderledes oplevelse end i dag.
I dag mødte jeg en stolt, mere moden, mere selvsikker og langt mere kærlig datter.
Hun græd godt nok også denne gang, men denne gang var det glædestårer blandet med tårer af tristhed over at slutte på Epos og sige farvel og på gensyn til hendes 70 nye venner og lærere.
Og lige én ting til: Hun holdt en lille kort tale for alle elever og forældre. Det er DET der gør Epos til noget ganske særligt: MOD!

Michael Laursen, far til epoet årgang 1

Efterskolen Epos har klart været den bedste skole jeg nogensinde har gået på.
Som cosplayer føler jeg mig rigtigt hjemme og fik hurtigt mange venner der delte mine forskellige interesser og vi har haft så meget sjov det første år og glæder mig til at gå her igen næste år.
Jeg har udviklet mig så positivt af at komme her ned og skolen har åbnet op for mange veje til virkelig at kunne dyrke sine hobbier og fulføre sine drømme inden for de hobbier. Havde for et år siden aldrig nogensinde drømt om at stille mig op i radioen flere gange og snakke om cosplay, men det gjorde Epos muligt sammen med så meget andet.
Skolen har gjort så godt for mig både mentalt men også i min skolegang hvor mine karaktere er blevet forbedret en del da jeg endelig blev glad for at gå i skole.
Vil klart anbefale Epos til alle rollespillere, anime fans og cosplayere og andre nørder 😛
Dejlige lærere, dejlige menesker og bare i det hele taget en fantastisk skole❤️

Anna Haru Madsen, epoet årgang 1

‘Ny efterskole’ og ‘læring gennem leg’ var to ting, jeg havde lidt nervøse tanker om, da jeg skulle sende min datter til den anden ende af landet for at begynde efterskolelivet…
Men kan kun sige at al tvivl forsvandt hurtigt. Og at se alle de unge mennesker til afslutning på skoleåret idag, har gjort at det var den bedste anmeldelse en efterskole kunne tænke sig!
Epos er en super efterskole med plads til alle.

Martin Madsen, far til epoet årgang 1

Skolen har været mit 4., sidste og bedste efterskole år! Kun positive ting om denne skole 10/10

Noah Sarah Ekelund, epoet årgang 1

Min datter er netop i disse dage ved at afslutte sit første år på Efterskolen Epos og med fantastisk flotte karakterer i sin 9.klasse afgangseksamen.

If the children can’t learn the way you teach – you should teach the way they learn!

På Epos har min datter været en del af et miljø med respekt, rummelighed og forståelse og netop disse ingredienser har gjort, at hun har haft overskud til at udvikle sine evner. Man kan mærke, at de voksne brænder for at undervise og være sammen med børnene – det er så meget mere end et ‘job’ for dem. Dette engagement smitter 🙂

Den 5.stjerne mangler … skolen har kun lige haft sit første år og der er stadig noget, der kan gøres bedre. Jeg håber og tror på, at den femte stjerne er på til næste år.

Jeg sender med stor tillid til Epos min datter af sted til endnu et skoleår, hvor hendes ønske om at lære nyt, kan blive opfyldt.

Merete Haunstrup Sichlau, mor til epoet på årgang 1

Kan kun give mine varmeste anbefalinger – Epos er fuld af energi, omsorg, gå-på-mod, engagement og vovemod. Eleverne glæder sig til deres timer – kan man ønske sig mere af en skole?

Ditte Aagaard, mor til epoet på årgang 1