Epos_frontEpos Logo kun tekstEfterskolen epos fønix 140
-en skole for dig, der gerne vil lære
gennem leg og spil
Efterskolen Epos

EPOS CAMP I VINTERFERIEN, 11.-15. Februar 2019:
Tilmeldingen til vores camp i vinterferien er nu åbnet. Mød andre unge, der deler dine interesser, og få en smagsprøve på efterskolelivet. Læs mere om vintercampen


 

EFTERSKOLERNES AFTEN, 9. JANUAR 2019 kl. 18-21:
Sæt kryds i kalenderen onsdag d. 9. januar. Der holder vi nemlig Efterskolernes Aften. -Få en rundvisning, tal med lærere og elever, se vores åbne værksteder og hør oplæg om, hvad Epos står for. Du og din familie er velkomne når som helst i tidsrummet 18-21. 

Vi ses 🙂

Følg Epos på Instagram!

Efterskolen Epos’ værdier

Blog

Starten på en rejse

Af Laurits Lindbøg Radzio, elev årgang 2018-19 At komme…

Hvad dit barn laver på en camp på Epos...

Af Mathias Granum, forstander Når jeg taler med forældre,…

Epos' forstander kåret til 'månedens danske fortæller'

Foreningen Fortællere i Danmark har kåret Epos' forstander…

Se TVsyds indslag fra Epos camp i efterårsferien

I efterårsferien 2017 havde vi besøg af 52 unge fra hele Danmark,…

FORÆLDER?

Få svar på dine spørgsmål om Epos

Kitchen-List-ingredients-icon

ELEV?

Find ud af om Epos er noget for dig!

Efterskolen epos

RESERVER PLADS

-og bliv en af ‘Epoeterne’

Efterskolen epos

Udtalelser om Efterskolen Epos

Peter HøegHvis man vil have indflydelse på sin fremtid og dreje den i en retning der bliver god for en selv og andre, må man først fortælle en historie: Om hvor man kommer fra, hvem man er nu, og hvor man vil hen.
En sådan livsfortælling træner man i eminent grad med rollespil, fysisk dramatik og kreativ skrivning. Og samtidigt – fordi disse discipliner er legende – opøver man hjertemodet til med tiden at give slip på alle fortællinger og møde livet og ens medmennesker med fuldt nærvær og åbenhed. Held og lykke med Efterskolen Epos!

Peter Høeg, Forfatter, mag.art

martin Nevers”Alt for mange børn forlader skolen med fortællinger om sig selv, som ikke fordrer lysten til fortsat skolegang og uddannelse. Jeg hilser derfor Epos velkommen som efterskole. En efterskole der bygger på viden om fortællingers kraft, har et godt afsæt for at støtte elevernes identitetsprojekt.”

Martin Nevers – medforfatter til bogen ’Narrativ praksis i skolen’, konsulent hos DISPUK

“Ud over 70 nye venner har min datter mødt en flok ildsjæle. En flok varme og rummelige lærere, som har sat en enorm ære i, at være der for alle eleverne, hvad enten det har handlet om faglige eller personlige udfordringer. I dag har jeg hentet min datter fra Epos. Da jeg for 10 måneder forlod hende grædende og usikker i Epos’ smukke have, var det en ganske anderledes oplevelse end i dag. I dag mødte jeg en stolt, mere moden, mere selvsikker og langt mere kærlig datter. Hun græd godt nok også denne gang, men denne gang var det glædestårer blandet med tårer af tristhed over at slutte på Epos og sige farvel og på gensyn til sine 70 nye venner og lærere. Og lige én ting til: Hun holdt en lille kort tale for alle elever og forældre. Det er DET der gør Epos til noget ganske særligt: MOD!”

Michael Laursen, far til elev

Få en smagsprøve – tag på camp

Du kan få en smagsprøve på Epos ved at deltage i en camp i en af dine ferier. På campen vil du møde nye venner, som deler dine interesser, og du vil opleve, hvordan det er at lære gennem leg og spil.

skolefrugt webbanner