MEDARBEJDERE

Mathias Granum

- Forstander

Mathias Granum (f. 1981), cand. mag. i musikterapi. Har været lærer på Vester Thorup Efterskole hvor han grundlagde det, der senere blev kendt som Fantasmos Rollespilscamps. Har desuden været projektleder i Dansk Flygtningehjælp, og har undervist medarbejdergrupper i emner som pædagogik, kommunikation og samarbejde.

Mathias er sammen med sin partner Alea Moreno initiativtager til Efterskolen Epos. Inspirationen kom en filosofisk nytårsaften hvor de tillod sig selv at stille det store spørgsmål: Hvad vil vi allerhelst bruge de næste 20 år af vores liv på? Han er en person, der ikke går af vejen for at hive et par år ud af kalenderen for at gøre det rugbrødsarbejde der skal til for, at drømme kan blive til virkelighed.


Tue Thinggaard

- Daglig opgaveleder, engelsk

Tue Thinggaard (f.1977). Cand.mag i etnografi og antropologi. Arbejdede fra 2012 på Aalborg Universitet med at undervise og vejlede på det nye studie teknoantropologi. Har også beskæftiget sig med den mere tingslige side af kultur gennem hans arbejde på De Etnografiske Samlinger hos Moesgård Museum. Han har lavet antropologisk feltarbejde på så eksotiske lokaliteter som rollespilsklubber, blå kors, internetcaféer og vindblæste øer ud for den irske vestkyst. Hans primære erfaring i at arbejde med unge mennesker har han fået gennem 7 år som leder i FDF. Har siden 1989 (ca.) arbejdet med at udvikle sine rollespilskompetencer – det startede med Sværd & Trolddoms: ”Lav dine egne eventyr”. Den dag i dag holder han stadig fast på, at hans evner i terningekast er uovertrufne – dette medførte at han på hans ansøgning til stillingen som lærer på Epos skrev: ”Min d12 mod din d20? Du taber!” En påstand der ikke blev efterprøvet…

Tue er daglig opgaveleder på Epos, underviser i engelsk og leder temaforløb.  


Esben Wilstrup

- Inklusionsleder, dansk

Esben Wilstrup (f. 1982). Psykolog, rollespiller og legesyg aktivist. Esben har brugt de sidste 10 år på at forstå, hvorfor så urimeligt mange børn (og voksne) har det svært – og hvad der skal til, for at vi kan forvandle vores skoler og institutioner til læringsfællesskaber, hvor vi kan lære og udvikle os lige så stærkt, som i de første år af vores liv. Det har fået ham til at nørde pædagogik, udviklingspsykologi, læringsteori, folkeskolens historie, læringsspil, improvisationsteater, sprogfilosofi og kulturaktivisme i Aarhus, Sydney og New York. Undervejs har han opdaget, at undren, leg og fællesskab er det bedste, vi har, når det kommer til at skabe læring og udvikling. Gennem sit arbejde som bl.a. lærer, PPR-psykolog, og som selvstændig konsulent (for bl.a. Undervisningsministeriet) har Esben undervist og vejledt elever, undervisere, pædagogisk personale og ledere i hele landet.

Esben rlnder for at skabe undren, leg og fællesskab. På Epos er Esben inklusionsleder og dansklærer.


Mads Lund

- Dansk & støttelærer

Mads Lund (f. 1980) er cand. mag. i litteratur og kulturel betydning. Har siden 2008 arbejdet som innovationskonsulent i den offentlige sektor. Her har han prøvet kræfter med både region, kommune og det sociale arbejde, hvor tiden er gået med organisations- og metodeudvikling.
Ved siden af arbejdet, er han en særdeles aktiv fortæller; han fortæller historier i både ind- og udland. Har turneret rundt i landet med tre større fortælleforestillinger, som han selv har skrevet.
Begyndte at undervise i rollespil i ungdomsskolen, da han var 15 år gammel. Underviser i fortælling og narratologi på Syddansk universitet, højskoler og efterskoler.


Marlene Lillebæk

- Dansk, cosplay

Marlene Lillebæk (f. 1990) er uddannet lærer med linjefagene dansk, engelsk og håndværk & design og har derudover specialiseret sig inden for dramapædagogik og æstetiske læreprocesser. Hun tror på, at sanselige oplevelser og egne erfaringer er den bedste vej til læring. Har tidligere arbejdet hos Det Sociale Netværk med at holde workshops og oplæg for unge om mental trivsel, noget som hun tror på kan fremmes gennem en kreativ tilgang til undervisning og en åben og anerkendende dialog med eleverne.

Marlene har desuden en hang til eventyr, som gør at hun elsker at rejse og stifte bekendtskab med nye kulturer, virkelige eller forestillede. Dette kommer blandt andet til udtryk i en stor interesse i alting fantasifuldt, lige fra anime og cosplay over fantasy og science fiction litteratur og tv-serier til fortællinger og skrivning. Hun har selv cosplayet on-and-off i en del år og nyder at på Epos at arbejde med cosplay som en del af sin hverdag.


Simon Steen Hansen

- Dansk

Simon Steen Hansen (f.1983) er uddannet cand. mag. i Teatervidenskab- og Performance Studier fra Københavns Universitet. Han har gennem mange år arbejdet med læringsrollespil på museer og andre institutioner, hvor han har udviklet en passion for at undervise.  

Simon er en internationalt anerkendt rollespilsforfatter, og han har designet alt fra abstrakte og nonverbale kunstrollespil til actionfyldte scenarier om pirater, hvor det gælder om at vinde. Han har i mange år været en af de drivende kræfter bag Danmarks største rollespilskongres, Fastaval.


Esben Bue Halskov

- Matematik, UU-vejleder

Esben (f. 1982) er uddannet lærer fra VIA University College i Aarhus. Under og umiddelbart efter sin uddannelse har Esben arbejdet som pædagog i fritids- og ungdomsklub med fokus på relationsarbejde omkring brætspil og computerspil. Det er også her interessen for legende læring er blevet vakt og hvorfor Efterskolen Epos var en naturlig udfordring at prøve kræfter med.


Katrine Palsgård Lundstrøm

- Matematik

Katrine Lundstrøm (f.1982) BA i Dramaturgi og Museologiske studier. Efter en god tid i folkeskolen lokkede Epos med muligheden for målrettet fælles arbejde for at gøre de svære skolefag legende lette for vore elever – umuligt at modstå! Katrine er mor til to, og på Epos regerer hun med kugleramme og lommeregner matematiklokalet – når ikke hun fristes af symaskinen og kostumelokalet.


Rasmus Overgaard Jensen

- Historie, religion og støttelærer

Rasmus Overgaard Jensen (f. 1987). Er uddannet Cand. Mag. i Anvendt filosofi, med en bachelor i historie. Har altid været en legende sjæl, der med en eftertænksomhed (distræthed) har undret sig over verden. Rasmus har siden barnsben deltaget aktivt i frivilligt foreningsliv i form af FDF og live rollespil, og har både været leder for børn og unge, og lavet arrangørarbejde for større rollespils- arrangementer. Derudover har han arbejdet på den sociale skadestue i Aalborg. I det daglige dyrker han det finurlige, smil og lidt digteri.


Nynne Søs Rasmussen

- Engelsk, samfundsfag

Nynne Søs Rasmussen (f. 1986) er uddannet sociolog fra Københavns Universitet. Da hun fik et årsvikariat på et teknisk gymnasium, som underviser i samfundsfag, opdagede Nynne, at hun simpelthen blev nødt til at leve af at undervise. Siden 2015 har hun undervist i folkeskolen, og læst til meritlærer med linjefag i dansk og engelsk om aftenen. Nynne har stor erfaring med at designe og afvikle læringsrollespil igennem sit mangeårige freelancearbejde for firmaet Rollespilsakademiet. I sin fritid er Nynne en passioneret rollespiller, der spiller alt fra traditionelt bordrollespil til mere eksperimenterende liverollespil i både ind- og udland. Gladest er hun måske, når hun får lov til at slå sig løs som benhård kriger på slagmarken med sin trofaste tohåndshammer iført fuld pladerustning.


Martin Kindberg

- Naturfag

Martin Kindberg. 1987, Har en kandidatgrad i biologi fra SDU Odense, og har en stor interesse for biologi, teknologi, furry, videnskab, rollespil og natur generelt. Har arbejdet som underviser på VUC over flere perioder, samt været naturvejleder på Limfjordsmuseet af flere gange.


Tine Ellitsgaard Gottschau

- Idræt, inklusionsarbejde

Tine Ellitsgaard Gottschau (f. 1984) har i de sidste tre år arbejdet som psykolog med rådgivning, terapi, undervisning og supervision. Hun har et mangeårigt engagement i Mellemfolkeligt Samvirke bag sig, hvor hun bl.a. har udviklet og faciliteret ledertræning af unge civilsamfundsaktivister fra hele verden. Hun har i Sex og Samfund arbejdet som seksualunderviser og rådgiver for unge.
Hun elsker at være med til at udvikle fællesskaber med plads til forskellighed og rum til at tage ejerskab, hvilket hun bl.a. gjorde som projektleder i etableringen af den sociale Café Blom på Nørrebro. Hun har altid danset og været i bevægelse – også som nysgerrig verdensfarer, hvor fransk bl.a. har hjulpet hende, da hun fór vild i Sydfrankrig som 15-årig. Tine har været ven af Epos siden skolens start og glæder sig til at blive aktiv medskaber af skolen gennem inklusionsarbejde og som underviser i svedblok, fransk og life skills.


Natashja Olsen

- Støttelærer

Natashja Olsen (f.1981) uddannet Socialrådgiver ved UCSyd i Esbjerg. Har haft fingrene i  næsten alle kreative genrer, fra billedkunst og kreativ skrivning til fremstilling af kostumer og rollespilsvåben. Hun har et menneskesyn som fokuserer på, hvem den unge virkeligt er og hvad der gør dem glade og hele mennesker med mod til at være tro mod dem selv. Hun er landet på Epos efter at have oplevet den virkelige verden i den private sektor, hvor hun har arbejdet på fabrik, solgt sko, passet børn og læst til mekaniker. Hjemme er hun i gang med at opfostre to små kommende ’epoeter’ sammen med sin mand, sin mor og deres hunde.


Lotte Bobzin

- Støttelærer

(f. 1973) Pædagog med speciale inden for udsatte familier. Hun har arbejdet i daginstitutioner, folkeskole, ungdomsskole, boligsocialt og som mentor for udfordrede unge og deres familie. Lotte er en naturnørd og elsker at bruge naturen som et læringsrum. Hun har både smagt stegte bænkebiddere og levende melorme. Lotte er lokal og bor i Fynshav sammen med mand og to teenage drenge samt en håndfuld dyr.


Simon ‘Kløver’ Andersen

- Foto og film

Simon ‘Kløver’ Andersen (f. 1999) er ansat i en et-årig stilling som ‘ung filmproducent’. Simon har været en del af Fantasmos rollespilscamps – først som deltager og siden som medarrangør – siden den tid, hvor Epos endnu blot var en idé på tegnebrættet. Derudover har Simon selv skrevet, arrangeret og deltaget i en masse forskellige rollespils-scenarier, fra PnP til Liverollespil.  Simon har gået et år på filmskolen Potemkin og har allerede produceret en række film for Epos. Han har en karakteristisk film- og klippestil, hvor han leger med kameraføringen og klipperytmen, og derved skaber nogle meget levende film. Simons rolle på Epos bliver at lave små film bl.a. om skolens læringsrollespil.


Rita Nielsen

- Sekretær

Rita Nielsen ( f. 1964) Uddannet kontorassistent ved Haderslev kommune, undervisnings- og kulturforvaltningen. Har bl.a. arbejdet ved 2 forskellige kommuner og på 2 daghøjskoler. Det har altid været kontorjobs, der relaterede sig til børn og unge eller socialt udsatte voksne. De sidste 12 år har hun været sekretær på en anden efterskole, der har eksisteret i over 60 år. Samtidig har hun i 10 år været ansat freelance af Efterskoleforeningen, hvor hun bl.a. har lavet kurser og ydet administrativ rådgivning for sekretærer/forstandere. Hun er en ildsjæl og har været engageret i rigtig mange foreninger de sidste 25 år. Hun går ikke af vejen for en god ide, men er også god til at strukturere, styre økonomi, personaleretslige forhold og overholde deadlines. Sønderjyde med stort S.Suzanne Darmer

- Vikar

(f.1969) Skuespiller, Psykomotorisk Terapeut BA. Har gennem mange år arbejdet med mennesker dels som selvstændig behandler og træningsunderviser, i psykiatrien, på Ophelia Skuespillerskole og på Manu Vision uddannelsen. Glædes ved at forene det kreative udtryk med leg og personlig udvikling. Holder meget af at se de unge vokse og opdage nye facetter af dem selv og livet, gennem et omsorgsfuldt og legende læringsmiljø. I sit private liv er Suzanne engageret som næstformand i by-projektet Karise Permatopia og er meget interesseret i bæredygtig levevis.


David Mills

- Pedel og IT ansvarlig

He has a love for most things geek, from rpg’s to magic the gathering to wargaming and pc gaming. Was raised using computers right from as early as he can remember which has ended up getting him jobs, a life in Denmark with a wife and child, so very good things can come from computers!

He spent a year living in Versaille working for Blizzard Entertainment. Have worked many years as a “pedel” on a university sports ground maintaining the buildings inside and out giving him the experience and confidence to take on this job.

He also loves facing new challenges that this job throws at him every day.


Aileen Bitterhoff

- Vikar

Aileen Bitterhoff, Født 1990 i Stuttgart i Tyskland. Hun har gået på Østerskov Efterskole (anden årgang, 2007-2008), hvor hun fik et indblik i hvordan en skole med leg kunne fungere.
Aileen er uddannet dyrepasserassistent ved Landbrugsskolen i Roskilde. Hun havde sin elevplads i dyrehandelen Poppi dyrecenter i Hillerød.
Hun har en stor interesse inden for rollespil, furries, dyr, anime, udklædning, gaming, tegning og andre kreative emner. Hun har arbejdet i butik i flere år – alt fra turisme til dyr – samt tegner semi-pro i fritiden.
Interessen for Epos kom da hendes kæreste (Martin Kindberg) blev ansat på skolen. Hun vil gerne medvirke til at bygge Epos op, da Østerskov Efterskole er noget, der har givet et stort og godt indtryk på hende og hun vil gerne bidrage til at kommende elever får en ligeså god oplevelse med Epos.