Økologisk efterskolekøkken søger køkkenleder-makker eller dygtig køkkenhjælper

Hvis du interesserer dig for økologi og bæredygtig kost, og hvis du kunne tænke dig et arbejde, hvor du kan sætte handling bag dine værdier, så har Efterskolen Epos måske jobbet til dig.

Om os:

Efterskolen Epos blev den 3. efterskole i Danmark, som opnåede sølvmærket i økologi, og bæredygtighed er en central del af vores værdigrundlag. Køkkenet og spisesalen er et hjerterum på en efterskole – ved måltiderne lærer eleverne nye retter at kende, og når eleverne har tjanser i køkkenet, lærer de vigtige praktiske færdigheder for livet.

Epos er en relativt ung efterskole som åbnede i 2015 i de smukke bygninger, som tidligere husede Danebod Højskole.

Om dig:

Vi ønsker at ansætte dig, der vil trives med det levende og hjemlige fællesskab, der er på en efterskole. Vi forventer, at du har solid erfaring med madlavning. Alt efter din erfaring og baggrund kan vi ansætte dig enten som:

  1. Køkkenleder – som ligeværdig makker med vores nuværende køkkenleder. Eller
  2. Køkkenhjælper – med stort personligt ansvar og indflydelse på madlavningen.

Mulighed for udvikling:

Vi vil gerne give dig gode muligheder for at udvikle dig ved f.eks. at tage på kurser. Hvis du har særlige evner eller interesser, du gerne vil bringe i spil, så giver det varierede og alsidige liv på en efterskole også mulighed for det.

Ansøgningsproces og ansættelse:

Vi ønsker at ansætte dig fra 16. april 2018 eller hurtigst muligt derefter. Frist for ansøgning er d. 18. Februar. Ansøgning finder sted ved at sende det udfyldte ansøgningsskema samt bilag både til forstander@efterskolen-epos.dk samt eposrekruttering@gmail.com

Efter vi har modtaget ansøgningerne vil vi invitere udvalgte ansøgere til at komme forbi på en kort prøveperiode eller prøvedag i det omfang, det er praktisk muligt.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til Epos’ køkkenleder Hanne Olesen på tlf. 5133 8252 eller skrive til forstander Mathias Granum, forstander@efterskolen-epos.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!