Epos’ bestyrelse

Formand: Mikkel Rode, tlf. 26220042. (født 1974, økonomichef i Dansk Byggeri, uddannet revisor)

Jeg startede med at spille rollespil i midtfirserne og efter gymnasiet været foreningsaktiv, først med en lokal rollespilsforening i Roskilde og senere var jeg med til at starte Landsforeningen Bifrost, hvor jeg var formand i 5 år.
Vi har mange andre kompetente bestyrelsesmedlemmer der sikrer, at Epos bliver forankret i lokalmiljøet. Mit bidrag til Epos er, at sikre forbindelserne til rollespilsmiljøet i resten af landet og være ambassadør for Epos. 

Jacob Becker

Forskningsadministrator ved Aarhus Universitet med ph.d. i kemi, og arbejder i bestyrelsen med fokus på bygninger, infrastruktur, arbejdsgange og et sundt organisationsapparat på Epos.

Bestyrer af Center for Materialekrystallografi på Institut for Kemi og del af det administrative team omkring Center for Integreret Materialeforskning (iMAT).

Tidligere formand for og medstifter af AARK – Aabenraa Rollespils Klub – og rollespiller siden 1996. Professionel formidlingserfaring for børn og unge mennesker (navnlig af videnskab) fra 2001 og fremefter.

Åse Nyegaard

Viceborgmester i Sønderborg Kommune og er begejstret for Epos’ tanker om at drive skole for unge mennesker – vi skal tiltrække unge til Sønderjylland og Sønderborg og give en læring for alle.

Uddannelse i ledelse og organisation – det er mennesker, der gør en forskel

Tidligere formand for Danebod Højskole – brænder for de frie tanker.

Jan Ohlsen (født 1951, kommerciel uddannelse, Specialized Business Studies inden for International Marketing). Ansat hos Danfoss A/S fra 1977 til 2014. Arbejdsområder indenfor marketing, udført diverse management poster, afsluttende med at være Regional Sales Director for Danfoss Refrigeration i den Nordiske Region.

Jeg vil gerne gøre en indsats for det lokale og støtter derfor op omkring Epos som jeg synes er et godt tiltag. Mit bidrag til Epos kommer fra diverse bestyrelsesposter, blandt andet som Formand for Fynshav og Omegns Brugsforening og sidder desuden i Forretningsudvalget for Brugsen for Als & Sundeved.

Kim Ebbehøj (født 1963, afdelingsleder i Augustenborg Ungdomsskole). Arbejder i Sønderborg Ungdomsskole, hvor jeg startede min karriere i 1998, som afdelingsleder i Augustenborg Kommunale Ungdomsskole. I min fritid er jeg  Formand for Region Syddanmark i Ungdomsringen. Region Syddanmark har det politiske ansvar for Ungdomsringens årlige rollespilsevent, som vi med stor succes afholder på Epos.
Jeg brænder for det lokale og ofrer gerne noget af min fritid på, at gøre Fynshav mere kendt på verdenskortet. Jeg arbejder til dagligt med unge i alderen 13-18 år og kender derfor rigtig godt til vigtigheden af, at der til stadighed skabes interessante og udviklende tilbud til alle unge i vores samfund.  Inspirerede unge bliver til engagerede unge!

Suppleant:

Elin Værge (født 1954, lærer/souschef på Midtals Friskole)
“Som genbo til Epos glæder jeg mig over nyt liv i de skønne, gamle bygninger. De vil danne en perfekt ramme om skolens unikke læringsunivers.
Og som lokal repræsentant ser jeg frem til et frugtbart samspil mellem skolen og lokalsamfundet.”