COSPOS – Cosplay-rollespilscamp 11-14 maj 2017

Er du cosplayer? Eller rollespiller? Så tag med på Cosplay-rollespilscamp på Efterskolen Epos! Campen er for dig, der går i 7-9 klasse. På campen kan du prøve dig selv af i nye roller og møde nye venner, der deler dine interesser.

Der vil være aktiviteter som photo-shoots, rollespil med- og uden kostumer, sminkeworkshop, just dance, werewolf og meget mere. Der vil også være svedige dyste som levende counterstrike med nerf guns, og tid til at sidde og slappe af med et brætspil eller lignende.

Uanset om du er mest til fantasy eller sci-fi, superhelte eller gyserhistorier, japanske eller amerikanske film, udklædning eller rollespil – så er du hjerteligt velkommen!

Vil du vide mere?

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er 27. april. Tilmeld dig her.

 


Flere praktiske informationer:

Ankomsttidspunkt: Torsdag d. 11. maj kl. 20

Afrejsetidspunkt: Søndag d. 14. maj kl 13.

Pris: 750 kr + 100 kr ved for sen tilmelding

 

Campregler:

Søvn er godt for krop og sjæl. Derfor: Når du tilmelder dig er det en forudsætning, at du siger ‘ja’ til, at du overholder vores soveregler. På den måde sørger du for, at både du selv og andre kan få deres tiltrængte hvile:

  • Vær under dynen i nattøj og med alt elektronisk udstyr slukket når vi går godnatrunde.
  • Tal gerne afdæmpet med dine værelseskammerater efter godnatrunden, men besøg ikke andre værelser.

Andre regler:

  • Campen er 100% røgfri. Under hele ugen er det kun tilladt at indånde ren luft, uanset om man befinder sig på eller udenfor skolens område. Det er helt fint at medbringe nikotintyggegummi, spray eller lignende.
  • Campen er 100% alkoholfri.
  • Campen er computerfri. Dvs. hvis du medbringer en computer skal den tjekkes ind ved campens start. Computeren kan udleveres igen hvis den skal bruges til en camp-aktivitet.

 

Hvornår får vi mere at vide?

Vi sender en mail ud med deltagerliste, pakkeliste og andre praktiske oplysninger d. 1. Maj.

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål om campen er du velkommen til at kontakte hovedarrangør Kathrine ‘Paxie’ Hedegaard, tlf. 25110061, kathedegaard@gmail.com  

Vi glæder os til at se dig på campen!

 

Her er en lille film fra en anden camp vi har holdt på Epos: