Taktikeren

Lær gennem spil og simulationer på Efterskolen Epos

Kan du lide at spille avancerede spil og tænke strategisk? Holder du af spil som Magic the Gathering, Small World eller Game of Thrones? Kan du være fordybet i timevis i computerspil som Civilization eller StarCraft? Kan du lide at gruble over komplicerede problemer og prøve dig frem, til du finder en løsning? Kunne du tænke dig at gå på en skole, hvor spil og simulationer er en vigtig del af undervisningen?

Så er Epos nok en skole for dig!

Meget af vores undervisning foregår som læringsrollespil, hvor de beslutninger, du træffer, får indflydelse på historien og på spillets gang. I fritiden kan du få valgfag om spil og spildesign, og i nogle af weekenderne holder vi turneringer i taktiske brætspil og computerspil.

På Epos får du måske også smag for nye interesser, og du kan melde dig på en stor vifte af valgfag og fritidsaktiviteter som: Kampsport, fægtning, styrketræning, eSport, skrivekunst, rumskibs-simulator (‘Artemis’), teatersport, rollespil, historiefortælling og meget, meget mere.


Læs blogindlæg om valgfag med strategispillet Civilization V.

Se film om, hvordan vi har brugt computer-simulationsspillet ‘Peacemaker’ i samfundsfag.

Se også vores små film om, hvordan brætspil i tyskundervisningen og rollepil i engelskundervisningen kan hjælpe dig med at lære sprog på en hurtigere og sjovere måde.