It is time, the time of the year you have all been waiting for! it is….. COOOOOOOOOOOOOON!!!!!!

Nytårs connen 2018-2019 er nu klar til netop din tilmelding!

Conen starter 27 december kl 12:00 til d. 2. januar 15:00

Conen er for tidligere elever der har gennemført et skoleår på EPOS, fantamoser, og nørder generelt 18+(Elever der har gennemført et år på EPOS må gerne være under 18.

Reglerne er simple!

Ro på gangen fra 20:00 til 08:00

Ingen alkohol eller andre stoffer (Koffien dog tilladt i alle de mængder i vil)

Man må ikke ryge på skolens grund.

Kindbergs ord er lov, opføre man sig på en usmart måde bliver man smidt hjem på egen regning og evt. bortvist fra fremtidige conner.

SENEST TILMELDINGSDAG D. 18 DECEMBER

Pris 1100kr

Tilmelding til RPC - Vinteren 2018-2019

Tilmelding
    1) Der skal være stille på gangene fra kl. 20-08. 2) Ingen alkohol/rygning mm. 3) Kindbergs ord er lov, ved upassende opførsel kan det føre til bortvisning fra connon og hjemsendelse på egen regning. 4) Ryd op efter sig selv, under/efter connen 5) Sund fornuft.
  • Hvis intet er noteret her kan vi ikke tage hensyn.
    Beløbet -skal- være overført d. 18 december 2018 ellers kan kontoret ikke nå at tjekke op på betalingerne. HVIS man ikke har overført inden d. 18, december 2018, så skal man medbringe pengene kontant, så får Kindberg en liste fra kontoret over dem der skal betale kontant.